Obnoviť stránku

WINNI´S Sapone 5 l

4,8 40 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WINNI´S Sapone 5 l

Kúpte si domov tekuté hypoalergénne ekologické mydlo rastlinného pôvodu. Mydlo Winni's Sapone má jemnú parfumáciu a vzhľadom na vysoký obsah mastných kyselín rastlinného pôvodu je vhodné pre veľmi citlivú pokožku. Obsahuje deriváty kyseliny mliečnej, ktoré majú hydratačný účinok.

Táto talianska značka je synonymom pre ekologické výrobky osobnej hygieny inšpirované prírodou. Tá je tiež rešpektovaná tým, že produkty nie sú testované na zvieratách, ale "in vitro", teda v skle, čo zaručuje bezpečnosť pre vás a pre zvieratká, na ktorých nie je potrebné nič testovať. Výrobky Winni's obsahujú iba povrchovo aktívne látky rastlinného pôvodu, ktoré nezaťažujú prírodu. Samozrejmosťou je recyklovateľný obal a ľahká biologická vstrebateľnosť. Výrobky Winni's sú ideálne pre náročných používateľov, ktorým nie je ľahostajné prostredie, v ktorom žijú. Výrobky majú certifikáty a spĺňajú najvyššie požiadavky kladené na bezpečnosť a kvalitu produktu. Vyrobené v Taliansku.

Špecifikácia:

  • 100 % biodegradabilné
  • Netestované na zvieratách
  • Obal je recyklovateľný
  • Dermatologicky testované

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Objem

Objem 5 000 ml

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými zložkami

Určenie

Určenie Unisex

Typ

Konzistencia Tekuté mydlo
Kód:  MYD029
Produktové číslo:  8002295081636

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11