Obnoviť stránku

WILKINSON Quattro Titanium Vintage súprava

5 2 hodnotení

WILKINSON Quattro Titanium Vintage súprava

Darčeková kazeta pre mužov WILKINSON SWORD Quattro Titanium Vintage obsahuje holiaci strojček v štýlovom spracovaní s 5 náhradnými hlavicami na kvalitné oholenie fúzov. Výkyvná hlavica a 5 ultratenkých čepieľok sa postará o dokonale hladkú pokožku. S darčekovou súpravou WILKINSON dosiahnete precízne oholenie už v priebehu krátkej chvíľky!

Darčeková súprava WILKINSON Quattro Titanium Vintage a jej vlastnosti

  • Darčeková súprava WILKINSON Quattro Titanium z limitovanej edície vintage určená pre mužov
  • Obsahuje holiaci strojček s náhradnými hlavicami na holenie
  • Prémiová súprava pre dokonale hladké a precízne oholenie
  • Holiaci strojček s 5 čepieľkami a výkyvnou hlavicou
  • S technológiou, ktorá ochráni pokožku pred porezaním
  • Pre štylizáciu fúzov, brady a bokombrád

Holiaci strojček WILKINSON Quattro Titanium

Výkonný holiaci strojček WILKINSON Quattro Titanium z limitovanej vintage edície zaručí dokonalé a pohodlné oholenie pokožky s maximálnou ochranou proti podráždeniu. Disponuje piatimi ultratenkými čepieľkami, ktoré vyhladzujú povrch pokožky a výrazne znižujú riziko podráždenia. 4 čepele s diamantovo-titánovou vrstvou zaisťujú precízne oholenie, zatiaľ čo piata zarovnávacia čepeľ umožňuje štylizovať fúzy, bradu aj bokombrady. Výkyvná hlavica holiaceho strojčeka sa ľahko prispôsobí obrysom vašej tváre s výsledkom dôkladného odstránenia fúzov. Nechýba praktický hydratačný prúžok a flexibilný prúžok, ktorý napína kožu a uľahčuje tak proces holenia. Komfortné držanie holiaceho strojčeka Quattro Titanium zaručí veľmi štýlová, ergonomicky tvarovaná rukoväť vo vintage štýle pre dokonalú presnosť pohybov.


Kód:  VBAL0704
Produktové číslo:  4027800599905
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18