Obnoviť stránku

Wenger 01.1441.103

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Wenger 01.1441.103

Elegantné analógové hodinky Wenger v klasickom štýle z kolekcie City Classic prekvapí nielen vycibreným dizajnom, ale aj vysokou kvalitou a odolnosťou. Oceľové puzdro obsahuje spoľahlivý švajčiarsky strojček Ronda 515 na batériový pohon. Ciferník s dátumovkou pokrýva minerálne sklíčko spevnené zafírovú vrstvou. Vzhled hodiniek vkusne dopĺňa čierny kožený opasok s výrazným prešitím.

Klasika, ktorá nikdy nezostarne

  • Kvalitné pánske hodinky Wenger z kolekcie City Classic
  • Analógový ciferník s dátumovkou
  • oceľové puzdro
  • Vodotesnosť 3 ATM
  • Kvalitný kožený pásik so šírkou 21 mm

Minerálne sklíčko sa zafírovú úpravou

Znamenité hodinkové sklíčko spájajúce vysokú optickú kvalitu minerálneho skla s unikátnou odolnosťou proti poškriabaniu a oderu skiel zafírových. Nespornou výhodou minerálnych sklíčok s povrchovou zafírovú úpravou je tiež významne nižšia cena oproti sklíčku safírovému.

Vodotesnosť 3 ATM

Vodotesnosť hodiniek 3 ATM je plne postačujúce k ochrane proti dažďu alebo striekajúcej vode. Pri bežných denných aktivitách, sa preto nemusíte obávať poškodenia strojčeka hodiniek.  

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 30 m (3 ATM)
Kód:  KHO9119
Produktové číslo:  7630000725066
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03