Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

WELLA PROFESSIONALS SP Volumize Shampoo 250 ml

4,9 9 hodnotení
Novinka
6,73 €

WELLA PROFESSIONALS SP Volumize Shampoo 250 ml

WELLA SYSTEM PROFESSIONAL Volumize Shampoo je luxusný šampón pre maximálny objem a plnosť, ktorý je špeciálne vyvinutý pre potreby jemných vlasov a vlasov bez života. Unikátny šampón svojou jemnou textúrou dodáva vašim vlasom maximálny objem po celej dĺžke, od korienkov až po končeky, nijako vlasy nezaťažuje, jemne ich ošetruje, hĺbkovo ich hydratuje a vyživuje, dodáva im oslnivý lesk, plnosť a maximálny objem.
Použitie:
Aplikujte na vlhké vlasy, napeňte a potom opláchnite vodou.
Špecifikácie:
Výrobok je vhodný na jemné vlasy.

Objem:
250 ml

Zloženie:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Citric Acid, PPG-2 Hydroxyethal Coco-Isostearamide, Sodium Chloride, Sodium Citrate, Sodium Xylenesulfonate, Parfum, Sodium Benzoate, Ceratine, Glycerin, Salicylic Acid, Tetrasodium EDTA, Polyquaternium-16, Methylparaben, Polyquartenium-10, PVP, Limonene, Benzyl Salicilate, Linalool, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, CL 19140.

Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Objem, Lesk, Hydratácia, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Jemné

Objem

Objem 250 ml

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne
Kód:  KSVL1097
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4064666043562

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07