Obnoviť stránku

WELLA SP Smoothen Shampoo 250 ml

5 3 hodnotení
Variant
Objem
250 ml
Garancia najlepšej ceny
7,60 €

WELLA SP Smoothen Shampoo 250 ml

WELLA SYSTEM PROFESSIONAL Smoothen Shampoo je luxusný vyhladzujúci šampón, ktorý je vhodný na všetky typy vlasov. Unikátny šampón svojou jemnou a účinnou textúrou dokonale uzatvára povrch vlasového vlákna, ktoré perfektne vyhladzuje, krotí krepovatenie vlasov, dodáva vlasom jemnosť, hebkosť a robí ich poddajnými a ľahko ovládateľnými a dodáva im oslnivý lesk.
Špecifikácie:
Výrobok je vhodný na všetky typy vlasov.

Objem:
50 ml

Zloženie:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Dimethicone, Glycol Distearate, Sodium Citrate, Cocamide MEA, Sodium Xylenesulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Citric Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Salicylic Acid, Glycerin, Tetrasodium EDTA, Methylparaben, Persea Gratissima Oil, Limonene, Benzyl Salicylate, Linalool, Caramel, Benzyl Alcohol, Hydrolysed Keratin, Hydrochloric Acid, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, Zein, Magnesium Nitrate, Phenoxyethanol, CI19140, Methylchloroisothiazolinone, Ethylparaben, Magnesium Chloride, Isobutylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Methylisothiazolinone.

Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými olejmi

Účinok

Účinok Lesk, Uhladenie

Typ vlasov

Typ vlasov Normálne

Objem

Objem 250 ml

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne
Kód:  KSVL1071
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8005610567556

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12