Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

WELLA SP Men Sensitive Shampoo 250 ml

4,6 5 hodnotení

WELLA SP Men Sensitive Shampoo 250 ml

Šampón WELLA SP Men Sensitive Shampoo bol vyvinutý špeciálne pre mužské vlasy a citlivú pokožku hlavy. Vďaka obsiahnutým vitamínom dodá Vašim vlasom potrebnú hydratáciu, bisabolol znižuje svrbenie. Šampón obsahuje tiež DL-Valin, ktorý Vaše vlasy jemne umýva a upokojuje aj ošetruje citlivú pokožku hlavy.
Aktívne látky:
DL-Valín - prispieva k upokojeniu vlasovej pokožky
vitamín B - dodáva potrebnú hydratáciu a znižuje svrbenie pokožky
bisabolol - upokojuje svrbenie
Účinky:
Výsledkom užívania sú hydratované vlasy a predovšetkým upokojená, dokonale ošetrená pokožka hlavy. Šampón Vám zaručuje jemné a šetrné umývanie vlasov a zároveň zabraňuje nežiaducemu svrbenie hlavy.
Použitie:
Rovnomerne vmasírujte do vlhkých vlasov, potom dôkladne opláchnite.
Špecifikácia:
Vhodné pre všetky typy vlasov, predovšetkým pre mužov s citlivou pokožkou hlavy.
Znášanlivosť dermatologicky testovaná.
Hodnota pH 4,6 – 5,2.
Objem:
250 ml

Zloženie:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Citric Acid, Valine, Sodium Chloride, PPG-2 Hydroxyethyl Coco/Isostearamide, Sodium Citrate, Sodium Xylenesulfonate, Panthenol, Sodium Benzoate, Parfum, Slicylic Acid, Tetrasodium EDTA, Polyquaternium-10, Methylparaben, Bisabolol, Polysorbate 20, Limonene Linalool, PEG-20 Glyceryl Laurate, Hexyl Cinnamal Farnesol, Tocopherol, Linoleic Acid, Retinyl Palmitate, Phenoxyethanol, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Caprylic/Capric Triglyceride.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre mužov

Zloženie

Špecifické zloženie S vitamínmi

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Účinok

Účinok Hydratácia, Proti svrbeniu

Typ vlasov

Typ vlasov Normálne

Objem

Objem 250 ml
Kód:  KSVL1438
Produktové číslo:  8005610568218

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12