Obnoviť stránku

WELLA SP Men Maxximum Shampoo 250ml

4,9 8 hodnotení

WELLA SP Men Maxximum Shampoo 250ml

WELLA SP Men Maxximum Shampoo je luxusný vlasový šampón, ktorý je špeciálne vyvinutý pre všetky typy mužských vlasov. Tento mimoriadny šampón je ideálnym pomocníkom pre posilnenie vlasov a stimuláciu vlasovej pokožky. Dôkladne Vaše vlasy čistí, uzatvára povrch vlasového vlákna, zásobí Vaše vlasy aj vlasovú pokožku dostatočným množstvom vitamínov, zanecháva ich svieže, silné, lesklé a zdravé.
Použitie:
Aplikujte do vlhkých vlasov, napeňte, potom opláchnite vodou.
Účinky:
Výsledkom aplikácie je prirodzené pH vašej pokožky, zdravé a krásne vlasy, ktoré sa oslnivo lesknú.
Špecifikácia:
Výrobok je vhodný pre všetky typy mužských vlasov.
Obsah: 250 ml

Zloženie:
Aqua, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaín, Sodium Citrate, Sodium Xylenesulfonate, Sodium Chloride, Panthnol, Sodium Benzoate, Citric Acid, Parfum, Salicylic Acid, Hydroxypropyl Methylcellulose, Tetrasodium EDTA, Metylparabén, Polysorbate 20, mentol, Caffeine, Limonene, Linalool, Benzyl Alcohol, PEG-20 gLYCERIL laurate, Hexyl Cinnamal, Tocopherol, kyseliny linoleovej, Retinyl palmitate, Phenoxyethanol, CI42090, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, CI17200, Caprylic/Capric Triglyceride.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre mužov

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Účinok

Účinok Lesk, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Normálne

Objem

Objem 250 ml
Kód:  KSVL1070d
Produktové číslo:  8005610565033

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18