Obnoviť stránku

WELLA SP Luxe Oil Light Oil Spray 75 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WELLA SP Luxe Oil Light Oil Spray 75 ml

Vlasový olej WELLA SP Luxe Oil Light Spray je špeciálny multifunkčný kozmetický prípravok, ktorý je určený na regeneráciu jemných a oslabených vlasov. Preniká hlboko do vlasových vlákien a vypĺňa ich poškodené miesta keratínom. Dodáva vlasom stratený lesk a výživu bez zaťaženia a nežiadúceho mastenia. Zabudnite na nezdravo jemné vlasy! Účinné jojobové, mandľové a arganové oleje vlasy dokonale vyživujú a zanechávajú ich krásne hebké, žiarivé a poddajné. Okrem toho ich hydratujú a dodávajú im jemnú sviežu vôňu. Prípravky LuxeOil s obsahom keratínu obnovujú kvalitu vlasov, navracajú im lesk, hydratáciu a poskytujú dlhotrvajúcu ochranu. Emulzia je ideálna v kombinácii s luxusným šampónom a vlasovou emulziou radu LuxeOil. Použitie je tak jednoduché – prípravok stačí jednoducho nastriekať do umytých, uterákom presušených, alebo úplne suchých vlasov. Neoplachuje sa. Doprajte vašim vlasom luxusnú starostlivosť keratinového oleja!

Parametre a špecifikácia:

Aktívne látky:
Keratín

Určené pre:
Jemné vlasy

Účinky:
Posilnenie jemných vlasov
Lesk
Hydratácia
Ochrana pred vonkajšími vplyvmi prostredia

Objem:
75 ml

 

 

 

 

Zloženie:
Butane, Dilsiloxane, CYCLOPENTASILOXANE, izobután, Alcohol Denat., Dimethicone, Propane, Parfum, Aqua, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Camellia oleifera Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Amyl Cinnamal, Hexyl Cinnamal, Linalool.

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie S keratínom, S prírodnými olejmi

Účinok

Účinok Lesk, Regenerácia

Objem

Objem 75 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Bezoplachová

Účinok

Účinok Lesk, Regenerácia
Kód:  KSVL2148
Produktové číslo:  4015600613020

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12