Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

WELLA PROFESSIONALS SP Clear Scalp Shampoo 250 ml

4,9 9 hodnotení
8,59 €

WELLA PROFESSIONALS SP Clear Scalp Shampoo 250 ml

Šampón proti lupinám WELLA SYSTEM PROFESSIONAL Clear Scalp Shampoo jemne a efektívne odstraňuje lupiny a zároveň chráni vlasovú pokožku pred tvorbou nových lupín. Tento prípravok je určený na vlasy s nadmernou tvorbou lupín. Jeho bohatá pena s vyváženým pH šetrne čistí vlasy a pokožku zároveň. Aktívne látky pôsobia na vlasy, ktoré zanechávajú silné a plné energie, na pokožku hlavy, ktorej prinášajú osvieženie a celkové upokojenie. Zmenu pocítite už po prvom umytí.


Typ vlasov:
Na vlasy s nadmernou tvorbou lupín.
Použitie:
Aplikujte menšie množstvo na mokré vlasy, masírujte až sa vytvorí pena a potom dôkladne opláchnite. V prípade potreby postup opakujte.


Objem:
250 ml

Zloženie:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Cocamide MEA, Zinc Carbonate, Glycol Distearate, Zinc Pyrithione, Dimethicone, Cetyl Alcohol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Parfum, Sodium Chloride, Propylene Glycol, Hydrochloric Acid, Glycerin

Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Proti lupinám

Objem

Objem 250 ml

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne
Kód:  KSVL1118
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4064666302379

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01