Obnoviť stránku

WELLA SP Clear Scalp Mask 200 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WELLA SP Clear Scalp Mask 200 ml

Intenzívna maska proti lupinám WELLA SYSTEM PROFESSIONAL Clear Scalp maska účinne bojuje proti lupinám a upokojuje podráždenú pokožku hlavy. Jemne a účinne odstraňuje lupiny a chráni vlasovú pokožku pred vytváraním nových lupín. Táto maska je určená na vlasy s nadmernou tvorbou lupín. Jej vyvážené pH šetrne čistí vlasy a pokožku zároveň. Aktívne zložky pôsobia na vlasy, ktoré zanechávajú silné a plné energiu a na podráždenú pokožku hlavy, ktorej prinášajú celkové upokojenie. 
Typ vlasov:
Pre vlasy s nadmernou tvorbou lupín.
Použitie:
Naneste na vlhké vlasy a jemne masírujte. Dôkladne opláchnite.
Objem:
200 ml

Zloženie:
Aqua, Stearyl Alcohol, cetylalkohol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Betaine, Glutamic Acid, Zinc Pyrithione, Dimethicone, Benzyl Alcohol, Phenoxyetanol, Methylparaben, Propylparaben, Allantoin, Parfum, Propylene Glycol, Butylphenyl Methylpropional, Sod

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Bio , Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Regenerácia

Objem

Objem 200 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová

Účinok

Účinok Regenerácia
Kód:  KSVL1122
Produktové číslo:  4015600085049

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14