Obnoviť stránku

WELLA PROFESSIONALS Invigo Balace Pure 250 ml

4,7 64 hodnotení

WELLA PROFESSIONALS Invigo Balace Pure 250 ml

Hĺbkovo čistiaci šampón WELLA PROFESSIONALS Invigo Balance Pure ponúka komplexnú starostlivosť o vaše vlasy. Šampón Wella Invigo Balance Pure efektívne čistí pokožku hlavy, dôkladne umýva vlasy a navracia im prirodzený lesk. Produkt vlasy šetrne čistí a dodáva im hustotu a vitalitu. Šampónu WELLA PROFESSIONALS vlasy nezaťažuje, uľahčuje ich rozčesávanie a dodáva im lesk a hebkosť. Doprajte svojim vlasom profesionálnu starostlivosť vďaka šampónom WELLA.

Kľúčové vlastnosti šampónu WELLA PROFESSIONALS Invigo Balance Pure

  • Ochranný šampón WELLA pre hebké a lesklé vlasy
  • Šampón Invigo Balance Pure obsahuje výťažky z lotosu
  • Účinná ochrana pred poškodením vlasov
  • Šampón definuje tvar a dodáva objem
  • Šampón WELLA PROFESSIONALS uľahčuje rozčesávanie
  • Kozmetický prípravok je vhodný pre jemné vlasy

Použitie:
Naneste primerané množstvo šampónu na mokré vlasy. Napeňte a dôkladne opláchnite. V prípade potreby opakujte. Pre optimálny výsledný efekt, pokračujte s vlasovou starostlivosťou z rovnakej série.

Zloženie:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaín, Sodium Citrate, Citric Acid, Sodium Chloride, Sodium Xylenesulfonate, Cocamide MEA, Parfum, Sodium Benzoate, Salicylic Acid, Tetrasodium EDTA, Metylparabén, Creatine, Glycerín, Propylene Glycol, Limonene, benzyl Alcohol, Vitis vinifera Fruit Extract, Nelumbium speciosum Flower Extract, Propylparaben, Potassium Benzoate.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Účinok

Účinok Výživa, Hĺbkové čistenie

Typ vlasov

Typ vlasov Normálne

Objem

Objem 250 ml
Kód:  VLS1221
Produktové číslo:  8005610642499

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03