Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Wella Professionals Color Fresh Mask Blue 150 ml

3,6 34 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
9,70 €

Wella Professionals Color Fresh Mask Blue 150 ml

Túžite po dokonalej farbe vlasov za niekoľko minút? Farba na vlasy WELLA PROFESSIONALS Color Fresh dokonale oživí vašu prirodzenú farbu, alebo ju úplne zmení. Záleží na vašom želaní. Farebné priamo pôsobiace pigmenty dokážu zázraky už za 10 minút! Zloženie obohatené o arganový olej sa o vaše vlasy stará, vyživuje ich a dodá im žiarivý lesk. Aplikácia je navyše veľmi jednoduchá. Farba sa vymýva veľmi prirodzene a vydrží až šesť umytí. Farbenie vlasov nikdy nebolo jednoduchšie. Tešte sa z bohatej farby a oslnivo krásnych vlasov, vďaka krémovej farbe WELLA PROFESSIONALS Color Fresh. 

Kľúčové vlastnosti farby na vlasy WELLA PROFESSIONALS Color Fresh Mask Blue 150 ml

  • Na oživenie, alebo zmenu farby vlasov 
  • Priamo pôsobiace pigmenty 
  • Farba na vlasy WELLA PROFESSIONALS Color Fresh má krémovú textúru 
  • Výsledok už za desať minút 
  • Obohatené o arganový olej
  • Aplikácia je veľmi jednoduchá
  • Farba sa vymýva veľmi prirodzene a vydrží až šesť umytí
  • WELLA PROFESSIONALS Color Fresh tiež vyživuje a hydratuje 

Použitie: 
Nasaďte si ochranné rukavice. Farbu aplikujte do šampónom umytých a uterákom vysušených vlasov. Ak nanášate na celé zosvetlené dĺžky, nanášajte najprv k hlave, potom aj do dĺžok a koncov. Pri aplikácii vlasy neustále prečesávajte hrebeňom, aby sa maska rovnomerne vyfarbila v celých dĺžkach. Nechajte pôsobiť 5 – 10 minút podľa požadovanej intenzity. Počas doby pôsobenia vlasy prečesávajte hrebeňom. Veľmi dôkladne vypláchnite masku z vlasov, ak by vo vlasoch zostala, môže zafarbiť oblečenie, uterák, obliečky vankúša! Po maske už neaplikujte kondicionér. 


Zloženie

Aqua (Water, Eau) – Propylén Glycol – Cetearyl Alcohol – Steareth-20 – Behentrimonium Chloride – Phenoxyetanol – Glycerín – Mica – HC Blue No.16 – Polyquaternium-37 – Dioxide - Argania Spinosa Kernel Oil - HC Blue No.12 - PPG-1 Trideceth-6 - Sodium Hydroxide - Acrylates/Stearyl Methacrylate Copolymer - HC Yellow No.

Parametre a špecifikácia

Ocenenia

Ocenenia Bez ocenení

Odtien

Odtieň Modrá

Vlastnosti a efekty

Doba trvania Semipermanentná
Metóda farbenia Oživenie farby
Vlastnosti a zloženie Prírodné zložky či oleje, Profesionálne
Forma farby Krémová
Obsah balenia Návod

Počet umytí

Počet umytí 6

Objem

Objem 150 ml

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov
Aqua (Water, Eau) – Propylén Glycol – Cetearyl Alcohol – Steareth-20 – Behentrimonium Chloride – Phenoxyetanol – Glycerín – Mica – HC Blue No.16 – Polyquaternium-37 – Dioxide - Argania Spinosa Kernel Oil - HC Blue No.12 - PPG-1 Trideceth-6 - Sodium Hydroxide - Acrylates/Stearyl Methacrylate Copolymer - HC Yellow No. '>
Kód:  KSVL4896
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3614229718829

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18