Obnoviť stránku

WELLA PROFESSIONAL Oil Reflections Shampoo 250 ml

4,8 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
8,20 €

WELLA PROFESSIONAL Oil Reflections Shampoo 250 ml

Ľahký hydratačný šampón WELLA PROFESSIONAL Oil Reflections Shampoo je jedinečný kozmetický prípravok pre čisté a žiarivé vlasy. Hĺbkovo vlasy a pokožku hlavy čistí a šetrne odstraňuje všetky nečistoty. Vlasom poskytuje ľahkú hydratáciu, okamžite ich rozžiari a zanechá hodvábne jemné a hladké. Pomáha chrániť prirodzenú lipidovú vrstvu vlasov pred poškodením a škodlivými vplyvmi voľných radikálov. Jeho zloženie je obohatené o olej z kamélie a extrakt z bieleho čaju. Vlasy prevonia nádhernou orientálnou vôňou inšpirovanou bielymi piesočnými dunami orientu. Rozmaznávajte svoje vlasy luxusnou starostlivosťou, po ktorej budú žiariť oslnivým leskom. 

Aktívne látky:

  • Olej z kamélie pre krásne prirodzene lesklé vlasy vyniká svojimi hydratačnými účinkami
  • Biely čaj vďaka vysokému obsahu antioxidantov chráni vlasové bunky pred predčasným starnutím

Účinky:
Výsledkom aplikácie prípravku sú žiarivo lesklé vlasy, vyhladené a zamatovo hebké na dotyk. Vaše vlasy budú dokonale čisté a hydratované, krásne voňajúce. 

Použitie:
Naneste malé množstvo šampónu do dlane, vmasírujte do vlasov a vytvorte penu. Po umytí vlasov prípravok dôkladne opláchnite.
Typ vlasov:
Prípravok je vhodný pre všetky typy vlasov vrátane farbených.

Zloženie:
Aqua, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Xylenesulfonate, Sodium Citrate, Panthenol, Parfum, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Citric Acid, Hydroxypropyl Methylcellulose, Salicylic Acid, Allantoin, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxide, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Methylparaben, Hexyl Cinnamal, Propylene Glycol, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Camellia Sinensis Leaf Extract

 

Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými olejmi

Účinok

Účinok Lesk, Hydratácia, Uhladenie

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Normálne

Objem

Objem 250 ml

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne
Kód:  KSVL2938
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8005610531663

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16