Obnoviť stránku

WELLA PROFESSIONALS Oil Reflections Luminous Instant Conditioner 200 ml

4,7 11 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
13,90 €

WELLA PROFESSIONALS Oil Reflections Luminous Instant Conditioner 200 ml

Kondicionér WELLA PROFESSIONAL Oil Reflections Conditioner je jedinečný kozmetický prípravok pre hebké a žiarivé vlasy. Uzamyká vlhkosť vo vlasoch a dodáva im potrebnú hydratáciu a výživu. Počas iba 30 sekúnd rozžiari vlasy a navráti im oslnivý lesk. Uľahčuje ich rozčesávanie a uľahčuje konečnú úpravu účesu. Vlasy regeneruje a vyhladzuje. Jeho bohaté zloženie obsahuje olej z kamélie a extrakt z bieleho čaju. Vlasy prevonia nádhernou orientálnou vôňou inšpirovanou bielymi piesočnými dunami orientu. Rozmaznávajte svoje vlasy luxusnou starostlivosťou, po ktorej budú krásne uhladené a žiariť oslnivým leskom.

Aktívne látky:

  • Olej z kamélie pre krásne prirodzene lesklé vlasy vyniká svojimi hydratačnými účinkami
  • Biely čaj vďaka vysokému obsahu antioxidantov chráni vlasové bunky pred predčasným starnutím

Účinky:
Výsledkom aplikácie prípravku sú nádherne lesklé vlasy, vyhladené a zamatovo hebké na dotyk. Vasy budú dokonale hydratované, krásne voňajúce.

Použitie:
Naneste prípravok na umyté vlasy, votrite do končekov po celej dĺžke vlasov. Nechajte pôsobiť 30 sekúnd, potom vlasy dôkladne opláchnite vodou a rozčešte. 
Typ vlasov:
Prípravok je vhodný pre všetky typy vlasov.
Zloženie:
Aqua, Stearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Cetyl Alcohol, Isopropyl Alcohol, Parfum, Bis-Aminopropyl Dimethicone, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Tocopheryl Acetate, Propylparaben, Disodium EDTA, Hexyl Cinnamal, Propylene Glycol, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Camellia Sinensis Leaf Extract, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Camellia Oleifera Seed Oil 

 

Zloženie

Aqua, Stearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Cetyl Alcohol, Isopropyl Alcohol,Parfum, Bis-Aminopropyl Dimethicone, Benzyl Alcohol, Phenoxyethamol, Methylparaben,Tocopheryl Acetate, Propylparaben, Disodium EDTA, Hexyl Cinnamal, Propylene Glycol,Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Camellia Sinensis Leaf Extract, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Camelia Oleifera Seed Oil

Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Lesk, Hydratácia, Hĺbkové čistenie

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Všetky typy vlasov, Blond

Objem

Objem 200 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými olejmi

Typ

Typ produktu Kondicionér
Kód:  KSVL2940
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4064666043722

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18