Obnoviť stránku

WELLA PROFESSIONAL Elements Renewing Shampoo 250 ml

4,3 4 hodnotení

WELLA PROFESSIONAL Elements Renewing Shampoo 250 ml

WELLA PROFESSIONAL Elements Renewing Shampoo

Šampón Elements Renewing má regeneračné účinky, jemne a spoľahlivo sa stará o poškodené vlasy. Bohaté zloženie prípravku vlasy ošetruje, vyživuje a hĺbkovo hydratuje, vyhladzuje ich štruktúru a redukuje lámanie aj štiepenie končekov vlasového vlákna. Po použití budú vaše vlasy jemné, pevné a nádherne žiarivé. Doprajte si vlasovú starostlivosť, ktorá vaše vlasy zregeneruje!

Jemný šampón po nanesení vytvorí bohatú penu, ktorá z vlasov odstraňuje všetky nečistoty, prebytočnú mastnotu aj odumretú kožu. Zanechá vlasy pružné, lesklé a nádherne prevoňané príjemnou vôňou. Šampón poskytuje vlasom ochranu proti vonkajším škodlivým vplyvom a posilňuje ich prirodzenú obranyschopnosť. Umývajte svoje vlasy kvalitným šampónom, aby boli zdravé, mladistvé a krásne!

Typ vlasov:
Na poškodené vlasy.

Použitie:
Nanášajte na mokré vlasy a jemne napeňte. Po umytí vlasy dôkladne opláchnite.

Zloženie:
Water/Eau, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoyl Isethionate, Disodium Cocoamphodiacetate, Panthenol, Sodium Benzoate, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Phenoxyethanol, Fragrance/Parfum, Polyquaternium-10, Glycolic Acid, Salicylic Acid, Polyquaternium-7, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Glycolate, Sodium Hydroxide, Argania Spinosa Kernel Oil, Fraxinus Excelsior Wood Extract.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne
Kód:  KSVL2673
Produktové číslo:  4084500125353

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01