Obnoviť stránku

WELLA PROFESSIONAL Brilliance Shampoo Fine/Normal 1 l

4,8 4 hodnotení

WELLA PROFESSIONAL Brilliance Shampoo Fine/Normal 1 l

Šampón pre jemné až normálne farbené vlasy WELLA PROFESSIONAL Brilliance Shampoo Fine/Normal je prípravok, po ktorom zostanú vaše vlasy plné vitality a prirodzeného pohybu. Obsahuje komplex výživných látok, ktoré vlasy hĺbkovo vyživujú. Vitamín E a marhuľový olej vlasy chránia, regenerujú, jemne čistia a obnovujú štruktúru vlasov. Šampón dodáva vašim vlasom intenzívny lesk a ochranu pred pôsobením voľných radikálov.
Aktívne látky:
Vitamín E a marhuľový olej vlasy chránia, regenerujú, jemne čistia a obnovujú štruktúru vlasov.
Typ vlasov:
Jemné až normálne farbené vlasy.
Použitie:
Naneste na vlhké vlasy, jemne masírujte, až kým nezvnikne bohatá pena. Dôkladne opláchnite.
Objem:
1 000 ml

Zloženie:
Aqua, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Laureth sulphate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Dimethicone, Sodium Citrate, Cocamide MEA, Sodium Xylenesulfonate, Sodium Chloride, Parfum, Sodium Benzoate, Citric Acid, Salicylic Acid, Tocopheryl Acetate, Glycerin, Tetrasodium EDTA, Polyquaternium-6, Methylparaben, Glyoxylic Acid, Benzyl Alcohol, Linalool, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Hydrochloric Acid, Limonene, EDTA, Magnesium Nitrate, Diamond Powder, Methylchlorisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne
Kód:  KSVL1027
Produktové číslo:  4015600117795

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07