Obnoviť stránku

WELLA EIMI Shape Control 300 ml

4,9 11 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
10,90 €

WELLA EIMI Shape Control 300 ml

Pena na vlasy WELLA EIMI Shape Control je veľmi kvalitný stylingový vlasový prípravok s objemom 300 ml, ktorý vám uľahčí modelovanie vlasov a pomôže vám vytvoriť krásny pevný účes. Extra silne tužiaca pena dodáva vlasom objem, potrebnú hydratáciu a zároveň zachováva ich pružnosť a flexibilitu. Jemné a ľahké zloženie peny vaše vlasy nezaťažuje a nezanecháva ich mastné a lepivé. Po použití prípravku budú vaše vlasy hodvábne jemné, hladké a nádherne pružné. Pena ponúka fixáciu stupňa 4. Rozmaznávajte svoje vlasy luxusnou starostlivosťou a dodajte im objem a pružnosť. 

Použitie:
Pred použitím dôkladne pretrepte a malé množstvo peny zapracujte do vlhkých vlasov od korienkov až ku končekom. Potom vlasy vysušte pomocou fénu.

Typ vlasov:
Výrobok je vhodný pre všetky typy vlasov.

Stupeň fixácie:
4

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Tužidlo

Určenie

Určenie Pre ženy

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Extra silná fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Nemá ochrannú funkciu

Účinok

Účinok Objem

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov

Objem

Objem 300 ml

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne
Kód:  KSVL2743
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8005610532356

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13