Obnoviť stránku

WELLA EIMI Pearl Styler 100 ml

5 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
9,19 €

WELLA EIMI Pearl Styler 100 ml

Gél na vlasy WELLA EIMI Pearl Styler je špičkový stylingový vlasový prípravok s objemom 100 ml, ktorý vám pomôže docieliť pevný a pružný účes so žiarivým perleťovým leskom. Uľahčí vám tvarovanie vlasov, vďaka jeho aplikácii dokážete vytvoriť dokonalý styling. Gél ponúka strednú fixáciu stupňa 3, vlasy zachováva pružné a oslnivo lesklé. Jeho veľkou prednosťou je ochrana vlasov pred škodlivými účinkami UV žiarenia, a to vďaka jeho špeciálnej formule, ktorá obsahuje UV filter. Rozmaznávajte svoje vlasy dokonalou starostlivosťou, dodajte im nádherný perleťový lesk a vytvorte si krásne pevný a pružný účes.
Použitie:
Množstvo gélu zodpovedajúce 1 až 2 stlačeniam pumpičky aplikujte do dlaní a zapracujte do suchých vlasov. Pre extra účes naneste gél do mokrých vlasov a vysušte pomocou sušiča.
Typ vlasov:
Prípravok je vhodný pre všetky typy vlasov.
Stupeň fixácie:
3

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Gél

Určenie

Určenie Pre ženy

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Silná fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Nemá ochrannú funkciu

Účinok

Účinok Mokrý vzhľad

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov

Objem

Objem 100 ml

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne
Kód:  KSVL2722
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8005610587745

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16