Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

WELEDA Summer Garden 200 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WELEDA Summer Garden 200 ml

Sprchovací gél WELEDA Summer Garden je jemný čistiaci prostriedok z limitovanej edície. Zloženie sprchovacieho gélu obsahuje čisto prírodné povrchovo aktívne látky, ktoré vašu pokožku šetrne očistia a pritom ju nebudú zaťažovať vysúšaním. Starostlivosť pokožke poskytne výživný sezamový olej, ktorý vyniká zvláčňujúcimi a hydratačnými účinkami. Meno Letná záhrada získal sprchovací gél vďaka príjemnej citrusovej vôni, ktorá vás osvieži a kedykoľvek prenesie do letných dní plných pohody. Obsiahnutá vonná zmes je plná exotiky, vedľa čerstvých citrónov v nej nájdete balzámovité silice ylang ylang a jemne drevité arómy živice copaiba. Sprchovaciemu gélu z ponuky certifikovanej prírodnej kozmetiky nechýbajú ani dermatologické testy.

Kľúčové vlastnosti sprchovacieho gélu WELEDA Summer Garden

  • Sprchovací gél s citrusovou vôňou z ponuky prírodnej kozmetiky Welleda
  • Obsiahnuté povrchovo aktívne látky jemne čistia a nevysušujú pokožku
  • Organický sezamový olej starajúci sa o pokožku
  • Vonná zmes zložená z citrónov, ylang ylang a drevitej živice copaiba
  • Dermatologicky testovaný sprchovací gél, ideálny pre všetky typy pokožky
  • Vhodný pre každodenné použitie, vhodný aj pre vegánov
  • Limitovaná edícia pre exotický a radostný zážitok zo sprchovania

Aktívne látky:

  1. Sezamový olej – má zvláčňujúce, zmäkčujúce a zvlhčujúce účinky a posilňuje ochrannú vrstvu pokožky, pôsobí protizápalovo a antibakteriálne, je hydrofilný, takže sa môže použiť aj ako olej kúpeľový, má vysoký obsah polynenasýtenej omega 6 linolovej kyseliny a veľký podiel kyseliny olejovej, obsahuje množstvo dôležitých vitamínov, ako sú a, B1, B2 a minerálov (horčík, železo, zinok, fosfor), chráni pred škodlivými účinkami voľných radikálov vďaka vysokému obsahu vitamínu E
  2. Glycerín – pre zvlhčenie, viaže na seba vlhkosť a pomáha ďalším látkam, aby sa čo najrýchlejšie vstrebali do pokožky, ktorú zjemňuje, zvláčňuje a pomáha udržať hydratovanú
  3. Kyselina mliečna – jedna z AHA kyselín, pomáha udržiavať vyvážené pH, má hydratujúce a zvlhčujúce účinky
  4. Karagénan – získava sa extrakciou z červených rias, uplatňuje sa ako prostriedok pre hydratáciu a doplnenie minerálov v pokožke (obsahuje mangán, zinok, vápnik, horčík)

Zloženie:
Aqua (Water), Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Coco Glucoside, Alcohol, Disodium Cocoyl Glutamate, Glycerin, Carrageenan, Perfume (Fragrance)*, Xanthan Gum, Lactic Acid, Sodium Cocoyl Glutamate, Limonene*, Linalool*, Citronellol*, Benzyl Benzoate*, Benzyl Salicylate*, Geraniol*, Citral*, Coumarin*, Farnesol*

*z prírodných éterických olejov

Certifikácia:
NaTrue – garantuje, že výrobok spĺňa najprísnejšie kritériá pre prírodnú a organickú kozmetiku

Spôsob použitia:
Primerané množstvo sprchovacieho gélu naneste na vlhkú pokožku, krúživými pohybmi vytvorte nadýchanú, jemnú penu, ktorou umyte pokožku celého tela. Po umytí všetku penu dôkladne opláchnite teplou vodou. Sprchovací gél Welleda je vhodný pre každodenné použitie.



Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Objem

Objem 200 ml

Hmotnosť

Hmotnosť 200 g (0,2 kg)

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Využitie produktu

Typ produktu Sprchový gél
Kód:  KSTE860
Produktové číslo:  4001638502641
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04