Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

WELEDA Pupalkový revitalizačný sprchový krém 200 ml

4,8 26 hodnotení

WELEDA Pupalkový revitalizačný sprchový krém 200 ml

Pupalkový sprchový krém šetrne čistí a účinne revitalizuje pokožku celého tela. Zamatovo jemná starostlivosť chráni pokožku pred vysúšaním a dodáva jej výživu, hydratáciu aj spoľahlivú ochranu. Príjemná textúra obsahuje pupalkový olej a olej z makadamových orechov. Tieto oleje sa o pokožku jemne starajú, dodávajú jej vitamíny A, B a E, ktoré zabraňujú predčasnému starnutiu pokožky a jej ochabovaniu. Doprajte si prírodný prípravok, ktorý vašej pokožke poskytne komfort!

Kľúčové vlastnosti pupalkového sprchového krému WELEDA

  • Objem 200 ml
  • Dodáva pokožke zamatovo jemnú starostlivosť
  • Chráni pokožku pred vysúšaním
  • 100 % prírodné zloženie
  • Certifikát NATRUE

Pupalkový sprchový krém pôsobí blahodarne na pokožku, príjemne ju osviežuje, hydratuje a zvláčňuje. Odstraňuje pnutie pokožky aj jej svrbenie a má protizápalové účinky. Spoľahlivo chráni pokožku proti vonkajším škodlivým vplyvom a odďaľuje jej starnutie. Mierne povrchovo aktívne látky na prírodnej báze jemne čistia pokožku a zanechávajú ju čistú, rozjasnenú, osvieženú a prirodzene pružnú. Čistite svoju pokožku prírodným a veľmi šetrným sprchovacím krémom, aby bola zdravá, krásna a dlho mladá!

Aktívne látky

  • Olej z makadamových orechov - veľmi ľahko sa vstrebáva, chráni, hydratuje a regeneruje pokožku, obsahuje vitamíny A, B, E a má prirodzený UV faktor 3 – 4
  • Pupalkový olej - dodáva pokožke hydratáciu, pôsobí protizápalovo a pomáha hojiť ekzémy aj najrôznejšie vyrážky, dodáva pleti vláčnosť a vitalitu

Použitie

Nanášajte na mokrú pokožku a jemnou masážou ju umyte. Potom dôkladne opláchnite.

Zloženie

Voda, coco-glukosid, sezamový olej, alkohol, cocoyl glutamát disodný, slnečnicový olej, glycerín, parfum, karagenan, makadamový olej, pupalkový olej, extrakt zo semien prosa, xantanová guma, kyselina mliečna, cocoyl glutamát sodný, limonen, linalol, benzyl benzoát, farnesol

Certifikácia NATRUE

Tento výrobok získal certifikáciu NATRUE, čo je medzinárodná nezisková organizácia so sídlom v Bruseli. Jej hlavným cieľom je zachovať a garantovať vysoké nároky na výrobcu prírodnej kozmetiky a biokozmetiky a zároveň transparentne informovať spotrebiteľov o zložení prírodných prípravkov. Certifikácia NATRUE garantuje, že výrobok spĺňa najprísnejšie kritériá pre prírodnú kozmetiku.

Kritériá pre získanie certifikácie

  • Všetky zložky sú prírodné alebo dokonca prírodné v biokvalite
  • Prírodné suroviny sú spracované len schválenými výrobnými postupmi
  • Postupy výrobcu sú šetrné k životnému prostrediu
  • Neobsahuje syntetickú parfumáciu ani farbivá
  • Neobsahuje látky vyrobené z ropy, silikónové oleje a ich deriváty
  • Neobsahuje geneticky modifikované zložky (podľa predpisov EÚ)
  • Ani rastlinné suroviny ani produkt neboli ožarované
  • Produkt nebol testovaný na zvieratách

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Objem

Objem 200 ml

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými olejmi

Určenie

Určenie Dámske

Vlastnosti

Účinok Čistiaci, Hydratačný, Ochranný, Zvláčňujúci
Rad Pupalkový

Využitie produktu

Typ produktu Sprchový krém
Kód:  KSTE0427
Produktové číslo:  4001638086622
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07