Obnoviť stránku

WELEDA Pšeničný šampón proti lupinám 190 ml

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WELEDA Pšeničný šampón proti lupinám 190 ml

Pšeničný šampón WELEDA proti lupinám využíva vyvažujúce schopnosti oleja z pšeničných klíčkov pre obnovu a regeneráciu normálnych funkcií zdravej pokožky vlasov. Olej z pšeničných klíčkov umožňuje ošetrovať pokožku, ktorá má tendenciu odlupovať sa v šupinkách, bez zbytočného podráždenia. Lupiny sú nepríjemný dôsledok nezdravej pokožky hlavy, ktorej chýba rovnováha. Pokožka môže byť vysušená, ale vy máte stále pocit, že sa vám vlasy nadmerne mastia. V prvom rade je potrebné pokožke navrátiť rovnováhu. Šampón Weleda proti lupinám využíva vyvažujúce schopnosti oleja z pšeničných klíčkov pre obnovu a regeneráciu normálnych funkcií zdravej pokožky vlasov. Olej z pšeničných klíčkov umožňuje ošetrovať vysušenú pokožku odlupujúcu sa v šupinkách a tvoriacu toľko obťažujúce lupiny.

Kľúčové vlastnosti šampónu WELEDA

  • Objem prírodného šampónu WELEDA je 190 ml
  • Využíva vyvažujúce schopnosti oleja z pšeničných klíčkov
  • Obnovuje a regeneruje normálnu funkciu zdravej pokožky vlasov
  • Šampón Weleda má 100 % prírodné zloženie
  • Certifikát Natrum

Šampón WELEDA s osviežujúcou vôňou získanou z esenciálnych olejov, s olejom z pšeničných klíčkov a vzácnych výťažkov z listnatca ostnatého, sirôtky a BIO šalvie, obmedzuje tvorbu lupín, podporuje obnovenie zdravej a prirodzenej rovnováhy pokožky hlavy a dokonale vyživuje vaše vlasy. Po pravidelnom používaní tohto šampónu bude vaša pokožka hlavy ošetrená, vyživená a bude jej navrátená prirodzená rovnováha. Tvorba lupín bude obmedzená a svrbenie kože úplne vymizne. Po dlhodobej starostlivosti pomocou tohto šampónu, sa lupiny obmedzia na úplne prirodzený výskyt a nebudú vás už ďalej obťažovať. Doprajte si luxus prírodnej starostlivosti a prirodzene zdravú pokožku hlavy s krásnymi vlasmi!

Aktívne látky

  • Olej z pšeničných klíčkov a vzácnych výťažkov z listnatca ostnatého, sirôtky a BIO šalvie, obmedzuje tvorbu lupín, podporuje obnovenie zdravej a prirodzenej rovnováhy pokožky hlavy a dokonale vyživuje vaše vlasy.

Použitie

Naneste šampón do vlhkých vlasov, jemne masírujte pokožku hlavy a potom opláchnite teplou vodou. Jemné umývanie môže spôsobiť menšiu tvorbu peny, pretože nové šampóny Weleda obsahujú miesto SLS ekologické umývacie látky. Aj s menším množstvom peny šampón čistí vlasy aj pokožku hlavy jemne a dôkladne.

Zloženie

Voda, cocoyl glutamát sodný, coco-glukozid citrát disodný, sodium lauroyl aminokyseliny ovsa, alkohol, glycerín, parfum, xantanová guma, olej z pšeničných klíčkov, glyceryl kaprylát, lauroyl laktylát sodný, sodný PCA, extrakt z listov šalvie, extrakt z koreňov listnatca ostnatého, maceškový extrakt, kyselina mliečna, cocoyl glutamát sodný, laurát cukrózy, PCA glyceryl oleát, arginín, fytát sodný, limonén, linalol, geraniol, kumarín*

Certifikácia Natrum

Tento výrobok získal certifikáciu Natrum, čo je medzinárodná nezisková organizácia so sídlom v Bruseli. Jej hlavným cieľom je zachovať a garantovať vysoké nároky na výrobcov prírodnej kozmetiky a biokozmetiky a zároveň transparentne informovať spotrebiteľov o zložení prírodných prípravkov. Certifikácia Natrum garantuje, že výrobok spĺňa najprísnejšie kritériá pre prírodnú kozmetiku.

Kritériá pre získanie certifikácie

  • Všetky zložky sú prírodné alebo dokonca prírodné v biokvalite
  • Prírodné suroviny sú spracované len schválenými výrobnými postupmi
  • Postupy výrobcu sú šetrné k životnému prostrediu
  • Neobsahuje syntetickú parfumáciu ani farbivá
  • Neobsahuje látky vyrobené z ropy, silikónové oleje a ich deriváty
  • Neobsahuje geneticky modifikované zložky (podľa predpisov EÚ)
  • Ani rastlinné suroviny ani produkt neboli ožarované
  • Produkt nebol testovaný na zvieratách

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre mužov

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Účinok

Účinok Lupiny

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov

Objem

Objem 190 ml
Kód:  KSVL1607
Produktové číslo:  4001638095570
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09