Obnoviť stránku

WELEDA Mlieko na opaľovanie SPF 30 150 ml

2,0 1 hodnotení

WELEDA Mlieko na opaľovanie SPF 30 150 ml

WELEDA mlieko na opaľovanie sa ľahko rozotiera a má ochranný faktor SPF 30. Ihneď po nanesení chráni vašu pokožku pred UVA a UVB žiarením. Súčasťou mlieka je výťažok z BIO plesnivca alpského, ktorý pomáha pleť chrániť a má antioxidačné účinky. Ďalej obsahuje slnečnicový a kokosový olej. Tie pokožku hydratujú, vyživujú, zanechajú ju hladkú a navyše zabraňujú starnutiu pleti. Vďaka obsahu minerálnych UV filtrov prípravok po nanesení zanechá ochranný biely film. Mlieko na opaľovanie je vysoko vodoodolné, po plávaní je však vhodné vrstvu obnoviť.

Kľúčové vlastnosti WELEDA mlieka na opaľovanie

  • Opaľovacie mlieko s ochranným faktorom SPF 30
  • Vysoko vodoodolné
  • Chráni pred škodlivými lúčmi ihneď po nanesení
  • BIO Plesnivec alpský má antioxidačné účinky a chráni pleť
  • Slnečnicový a kokosový olej hydratujú a vyživujú pokožku
  • WELEDA mlieko na opaľovanie je dermatologicky a klinicky testované

Zloženie:
Voda, Kaprylové/Kaprinové triglyceridy, Oxid titaničitý, Slnečnicový olej, Gylcerín, Alkohol, Polyglyceryl-3 Polyricinoleát, Kyselina polyhydroxystearová, Nezmydlovateľný podiel olivového oleja, Kyselina stearová, Extrakt kvetov/listov/stoniek plesnivca alpského, Síran horečnatý, Hydrogenovaný repkový olej, Glyceryl kaprylát, Oxid hlinitý (Alumina), Vôňa*, Limonén*, Linalool*, Citronelol*, Benzyl Benzoan*, Benzyl Salicylát*, Geraniol*, Citral*, Farnesol*

*z prírodných éterických olejov

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Objem

Objem 150 ml

Ochranný faktor

Ochranný faktor 30 SPF

Typ produktu

Fáza opaľovania Opaľovanie
Typ prípravku Mlieko
Kód:  KSOP0298
Produktové číslo:  4001638500289
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08