Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

WELEDA Jemná čistiaca pena 150 ml

5 6 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Super cena
11,90 €

WELEDA Jemná čistiaca pena 150 ml

Jemná čistiaca pena certifikovanej prírodnej kozmetiky WELEDA s objemom 150 ml je špeciálne vyvinutá na dôkladné a hĺbkové čistenie pleti. Šetrne odstraňuje všetky nečistoty, mejkap aj nadbytočný maz. Pleť nevysušuje a udržuje jej hydratáciu v rovnováhe. Zanecháva ju sviežu a perfektne ju pripravuje na ďalšiu kozmetickú starostlivosť. Jej veľkou prednosťou je čisto prírodné zloženie obohatené o hamamel virgínsky a levanduľu. Prípravok je vhodný pre normálnu a zmiešanú pleť. Neobsahuje syntetické konzervačné prísady, farbivá, parfumy ani látky na báze minerálnych olejov vyrábaných z ropy. Vhodná je aj pre vegánov. Znášanlivosť pokožky bola dermatologicky testovaná.
Aktívne látky:

  • Výťažok z hamamelu virgínského v BIO kvalite vyniká svojimi upokojujúcimi a ošetrujúcimi účinkami, pleť osviežuje a zjemňuje póry
  • Levanduľa spoločne s citrusovými tónmi citróna a pomaranča príjemne pleť povzbudí a navracia jej sviežosť

Použitie:
Penu aplikujte ráno a večer krúživými pohybmi na zvlhčenú pokožku tváre, krku a dekoltu. Potom dôkladne opláchnite vlažnou vodou. Vyhnite sa oblasti očí.
Zloženie:
Voda, Alkohol, Glycerín, Coco-glukozid, Vôňa*, Cocoyl prolín, Extrakt koreňa ibiša lekárskeho, Destilát hamamelu virgínského, Cocoyl glutamát sodný, Glyceryl kaprylát, Cocoyl glutamát sodný, Limonén*, Linalool*, Citronelol*, Geraniol*, Citral*
*Z prírodných esenciálnych olejov

Zloženie

Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Aqua, Propanediol, Polyglyceryl-4 Caprate, Disodium Cocoyl Glutamate, Coco-Glucoside, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Gluconate, Lactic Acid, Glyceryl Caprylate, GlycerylUndecylenate.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Objem

Objem 150 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Mastná, Normálna, Problematická, Zmiešaná, Suchá

Typ produktu

Typ produktu Pena
Typ mydla Tekuté

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ

Typ produktu Pena

Balenie

Počet kusov v balení 1 ks
Objem 150 ml
Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Aqua, Propanediol, Polyglyceryl-4 Caprate, Disodium Cocoyl Glutamate, Coco-Glucoside, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Gluconate, Lactic Acid, Glyceryl Caprylate, GlycerylUndecylenate. '>
Kód:  KSPL2209
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4001638500050
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09