Obnoviť stránku

WELEDA Čistiace tonikum 2 v 1 100 ml

5 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
11,90 €

WELEDA Čistiace tonikum 2 v 1 100 ml

O svoju pleť by sa mal každý z nás starostlivo starať. Pre tento účel prišla firma Weleda na trh s čistiacim tonikom 2 v 1. Pleťové tonikum sa pýši mimoriadne jemnou emulziou, ktorá čistí pokožku až do hĺbky pórov. Medzi ďalšie pozitívne účinky patrí posilnenie a upokojenie pleti. Ľahká citrusová vôňa príjemne osvieži vašu pokožku aj myseľ. Použitie je veľmi jednoduché. Stačí ho ráno a večer naniesť na kozmetický tampón a šetrne s ním utrieť tvár, krk aj dekolt. Následne môžeme opláchnuť čistou vodou.

Kľúčové vlastnosti Čistiaceho tonika 2 v 1 od Weledy

  • Mimoriadne jemná štruktúra pleťového tonika Weleda
  • Tonikum dôkladne čistí a tonizuje pleť
  • Kozmetický prípravok 2 v 1 odličuje a zlepšuje vzhľad pleti
  • Pleťové tonikum je dermatologicky testované
  • Čistiace tonikum obsahuje výťažok z kosatcového koreňa v BIO kvalite
  • Značka Weleda patrí k Certifikovanej prírodnej kozmetike

Jedinečné zloženie prírodného tonika v starostlivosti o pleť

Čistiace tonikum sa pýši jemnou mliečnou konzistenciou, ktorá sa ľahko nanáša. Obsahuje mydlo z olivového oleja aj výťažok z kosatcového koreňa, ktorý sa stará o šetrné čistenie pleti. Mierne sťahujúci hamamel potom pokožku tonizuje. A v neposlednom rade prírodné esenciálne oleje dodávajú toniku citrusovú vôňu. Celý tento prípravok je nositeľom certifikátu NATRUE, ktorý garantuje najvyššiu kvalitu čistej prírodnej kozmetiky a BIO kozmetiky. Neobsahuje žiadne syntetické konzervanty, farbivá, parfumy ani látky na báze minerálnych olejov vyrábaných z ropy.

Zloženie:
Voda, Limonén, Olivát draselný, parfum, extrakt z koreňa kosatca nemeckého, destilát z hamamelu virginského, lanolín, alkohol, glycerín, linalol, geraniol a citral. Všetko vyrobené z prírodných éterických olejov.

Objem:
100 ml

Určené pleti:
Pre normálnu a zmiešanú pokožku

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Objem

Objem 100 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna, Zmiešaná

Účinok

Účinok Čistenie
Kód:  KSPL2208
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4001638095723
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08