Obnoviť stránku

WAIDZEIT Matterhorn MT01

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WAIDZEIT Matterhorn MT01

WAIDZEIT Matterhorn MT01 sú špičkové pánske hodinky, ktoré doladia každý outfit k dokonalosti. Na ruke bude vynikať predovšetkým hnedá farba puzdra v kombinácii s faktom, že pri výrobe remienka bol použitý materiál koža, čo náramku dodáva zaujímavý vzhľad bez akejkoľvek straty komfortu pri nosení. Remienok a jeho dĺžku možno samozrejme nastaviť podľa veľkosti ruky. Vďaka odolnosti voči vode 30 m (3 ATM) môžete hodinky bez obáv nosiť aj pri kúpaní alebo plávaní. Analógové ručičky sú častou voľbou na bežné denné použitie. Spoľahlivá Quartz batéria hodiniek WAIDZEIT Matterhorn MT01 je zárukou, že vaše hodinky vydržia beh na dlhú trať.

Samozrejmou, ale veľmi príjemnou funkciou je budík. Vzhľadom na to, že pánske hodinky budete zaiste neradi dávať dolu z ruky, už nikdy nikam nedorazíte s oneskorením.

  • Osadenie: bez osadenia
  • Ciferník chráni Minerálne sklíčko, takže vás nemusí stresovať zničenie hodiniek

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Ciferník a displej

Priemer ciferníka 41 mm
Osadenie Bez osadenia

Strojček

Strojček Quartz

Remienok

Farba ramienka Sivá
Materiál remienka Koža

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 30 m (3 ATM)

Štýl a dizajn

Štýl Módne
Kód:  KHO14415
Produktové číslo:  9120077170657

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13