Obnoviť stránku

VOONO Hydratačný kondicionér veľký 750 ml

Garancia najlepšej ceny
37,90 €

VOONO Hydratačný kondicionér veľký 750 ml

Je pre vás podstatné, aby vaše vlasy vyzerali neodolateľne? Mohol by vás teda zaujať kondicionér VOONO s objemom 750 ml, tento pomocník je vhodný na normálne, poškodené a suché vlasy. Ak si prajete mať vaše vlasy perfektne hydratované, tento výber vás nesklame. Dokonca si poradí aj s výživou vašich vlasov. Po aplikácii je nutné opláchnutie vodou.

Zásadné parametre kondicionéra VOONO Hydratačný kondicionér veľký 750 ml

  • Zásluhou tohto kondicionéra budú vaše vlasy zdravé a krásne
  • Objem kondicionéra VOONO: 750 ml
  • Priamo určené na normálne, poškodené a suché vlasy
  • Prináša vlasom dokonalú hydratáciu
  • Perfektne vlasy vyživí

Zloženie

Aqua, Cetearyl Alcohol (přírodní alkohol z kokosového oleje), Distearoylethyl Dimonium Chloride (přírodní derivát), Glycerin (pěnidlo), Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Juice (šťáva z aloe vera), Cocamidopropyl Betaine (přírodní tenzid), Citrus Grandis Peel Oil (citronový olej), Hydrolyzed Keratin (keratin), Polymnia Sonchifolia Root Juice (šťáva z řepy), Coffea Arabica Seed Extract (kávový extrakt), Mentha Piperita Oil (mentolový olej), Rosmarinus Officinalis Leaf Oil (rozmarýnový olej), Lavandula Angustifolia Oil (olej z francouzské levandule), Xanthan Gum (přírodní zahušťovadlo), Citric Acid (kyselina citronová), Lactic Acid (kyselina mléčná), Potassium Sorbate (přírodní konzervant), Sodium Benzoate (konzervant z kvašeného ovoce), Linalool (přirozená součást éterického oleje), Limonene (přirozená součást éterického oleje).

Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Hydratácia, Výživa, Rozčesávanie

Typ vlasov

Typ vlasov Normálne, Poškodené, Suché

Objem

Objem 750 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými olejmi, S vitamínmi

Typ

Typ produktu Kondicionér

Typ

Typ produktu Kondicionér
Kód:  KSVL8065
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595654000763

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16