Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

VOONO Hydratačný kondicionér 250 ml

4,3 5 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Super cena
14,90 €

VOONO Hydratačný kondicionér 250 ml

Kondicionér Voono je šetrný vlasový prípravok s obsahom tých najčistejších prírodných látok. Obsahuje kávový extrakt, ktorý pomáha dodávať vlasom pevnosť a silu. Francúzska levanduľa v tej najvyššej kvalite sa stará o vlasovú pokožku, pomáha ju udržiavať čistú, zdravú a príjemne upokojenú. Prípravok sa o vlasy jemne stará, dodáva im potrebnú hydratáciu a zanecháva ich dokonale ošetrené. Intenzívne vyhladzuje vlasové vlákno a pomáha zaceľovať jeho poškodenia. Doprajte svojim vlasom prírodný kondicionér, aby boli zdravé, lesklé a krásne!

Vlastnosti kondicionéra Voono

  • Obsahuje množstvo prírodných látok
  • Ponecháva vlasy pevné a jemné
  • Dodáva vlasom lesk a hydratáciu
  • Vyhladzuje vlasové vlákno
  • Prípravok nie je testovaný na zvieratách

Dotyk prírody vo vašich vlasoch

Kondicionér Voono obsahuje množstvo prírodných látok, ktoré sa starajú o zdravie a krásu vlasov aj vlasovej pokožky. Starostlivo vybrané ingrediencie poskytujú vlasom potrebnú hydratáciu a hĺbkovú výživu, zanechávajú ich hodvábne jemné a krásne lesklé. Starajte sa o svoje vlasy kvalitným kondicionérom!

Typ vlasov:
Na poškodené vlasy.

Aktívne látky:

  • Kávový extrakt – prekrvuje pokožku, posilňuje a spevňuje vlasy
  • Francúzsky levanduľový olej – dodáva vlasom lesk, upokojuje pokožku a zaisťuje jej antibakteriálnu čistotu
  • Šťava z aloe vera - hydratuje pokožku a zjemňuje vlasy

Použitie:

Nanášajte na umyté vlasy a nechajte pôsobiť 3 minúty. Potom dôkladne opláchnite vodou.

Zloženie

Dimonium Chloride (prírodný derivát), Glycerin (penidlo), Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Juice (šťava z aloe vera), Cocamidopropyl Betaine (prírodný tenzid), Citrus Grandis Peel Oil (citrónový olej), Hydrolyzed Keratin (keratín), Polymnia Sonchifolia Root Juice (šťava z repy), Coffea Arabica Seed Extract (kávový extrakt), Mentha Piperita Oil (mentolový olej), Rosmarinus Officinalis Leaf Oil (rozmarínový olej), Lavandula Angustifolia Oil (olej z francúzskej levandule), Xanthan Gum (prírodné zahusťovadlo), Citric Acid (kyselina citrónová), Lactic Acid (kyselina mliečna), Potassium Sorbate (prírodný konzervant), Sodium Benzoate (konzervant z kvaseného ovocia), Linalool (prirodzená súčasť éterického oleja), Limonene (prirodzená súčasť éterického oleja).

 

Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Lesk, Hydratácia, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Poškodené, Suché

Objem

Objem 250 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné
Kód:  KSVL3325
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595654000329
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04