Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

VOONO Dark brown 500 g

4,6 9 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
24,79 €

VOONO Dark brown 500 g

Doprajte svojim vlasom tú najlepšiu starostlivosť a zvoľte prírodnú farbu Voon s odtieňom Dark Brown. Šetrné zloženie bez amoniaku a peroxidu zaistí vašim vlasom maximálnu starostlivosť bez poškodenia. Farba optimálne kryje šediny a zanechá vaše vlasy prirodzene žiarivé a lesklé. Doprajte si pohodlie aj pri farbení vlasov. Farbu Voon je možné aplikovať jednofázovo alebo dvojfázovo (v prípade krytia šedín).

Hlavné prednosti prírodnej farby na vlasy Voon Dark Brown 500 g

  • Šetrné zloženie farby Voon Dark Brown – bez amoniaku a peroxidu
  • Farba Voon je vhodná pre všetky typy vlasov
  • Prirodzene žiarivé farby plné bohatých odleskov
  • Optimálne kryje šedivé vlasy
  • Vhodné pre vegánov
  • Henna Voon Dark Brown nebola testovaná na zvieratách

Farba:
Dark Brown

Obsah balenia:
1 Jednorazové rukavice
1 Kúpacia čiapka
1 500 g farby Voon Henna Dark Brown
1 Podrobný návod na použitie

Zloženie:
Natural Henna (Lawsonia inermis), Amla, Shikakai, Brahmi, Boheda, Bhringraj, Indigo

Jednofázové farbenie:
Farbenie prebieha podobne ako farbenie bežnou farbou. Je však nutné zdôrazniť, že henna by mala byť zmiešaná s vodou s teplotou 50 °C, pri červených odtieňov 60 až 90 °C. Henna by následne mala vytvoriť konzistenciu s hustotou jemnejšieho jogurtu. Ak máte citlivú pokožku hlavy, hennu nanášajte až po vychladnutí. Zmes nanášajte rovnomerne, najlepšie po niekoľkých vrstvách tak, aby boli všetky vlasy nafarbené. Aby mala henna správne podmienky pre optimálne pôsobenie, je potrebné, aby bola v teple. To docielite nasadením čiapky. Doba pôsobenia henny sa odvíja od typu vlasov a či boli vaše vlasy už farbené – teda medzi 45 minútami až 2 hodinami.

Dvojfázové farbenie:
Farbenie hennou funguje ako akási farebná ochranná vrstva vlasu. Jej výsledný odtieň sa odvíja od vášho prirodzeného odtieňa, čo znamená, že ak si nafarbíte normálne vlasy, ich výsledný odtieň sa bude líšiť od odtieňa, ktorý dosiahnete pri šedivých vlasoch. Preto sa pri šedinách odporúča dvojfázové farbenie. V prvom kroku si vlasy nafarbíte hennou COPPER a v druhom kroku po 24 až 48 hodinách už použijete vami vybraný odtieň. Druhou možnosťou je nafarbiť si vlasy dvakrát rovnakým odtieňom, ktorý ste si vybrali.


Zloženie

Amla (Emblica Officinails) – Shikakai (Acacia Cancinna) – Brahmi (Bacopa Monnieri) – Baheda (Terminilia Bellarica) – Bhringraj (Elcipta Alba) – Indigo (Indigo Fera Tinctoria) – Natural Henna (Lawsonia Inermis)

Parametre a špecifikácia

Podľa radu

Podľa radu VOONO Henna Colour

Odtien

Odtieň Hnedá

Vlastnosti a efekty

Doba trvania Permanentná
Metóda farbenia Komplexné zafarbenie
Vlastnosti a zloženie Bez amoniaku, Bez peroxidu, Vegánska
Forma farby Púdrová

Počet umytí

Počet umytí 1

Objem

Objem 500 ml

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov

Účinok

Účinok Objem, Lesk

Hmotnosť

Hmotnosť 500 g (0,5 kg)
Amla (Emblica Officinails) – Shikakai (Acacia Cancinna) – Brahmi (Bacopa Monnieri) – Baheda (Terminilia Bellarica) – Bhringraj (Elcipta Alba) – Indigo (Indigo Fera Tinctoria) – Natural Henna (Lawsonia Inermis) '>
Kód:  KSVL4392
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595654000381

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04