Obnoviť stránku

VICHY Homme Balsam Gift Set

5 1 hodnotení

VICHY Homme Balsam Gift Set

Pánska kozmetická sada VICHY Homme Balsam Gift Set je skvelým darčekom pre mužov na každodennú starostlivosť o pokožku. Nájdete v nej balzam po holení, sprchovací gél a praktickú toaletnú tašku. Upokojujúci balzam po holení VICHY Homme Sensi Baume s objemom 75 ml sa stará o citlivú pleť a chráni ju pred podráždením spôsobenom holením. Okamžite ju upokojuje a posilňuje jej ochrannú bariéru po každom oholení. Jeho jemná formula obsahuje termálnu vodu z Vichy a vápnik s regeneračnými a upokojujúcimi účinkami. Balzam sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva pocit mastnoty. Prípravok je nekomedogénny a je vhodný pre citlivú pleť.

Kľúčové vlastnosti pánskej kozmetickej sady VICHY Homme Balsam Gift Set

  • Darčeková kazeta pre mužov s kozmetikou VICHY Homme obsahuje balzam po holení a sprchovací gél
  • Pánsky balzam po holení VICHY Homme Sensi Baume s vápnikom pre citlivú pleť
  • Okamžite pleť upokojuje a chráni pred podráždením
  • Termálna voda z Vichy posilňuje ochrannú bariéru pokožky
  • Hydratačný sprchovací gél VICHY Homme Hydra Mag C na telo a vlasy s ľahkou čistou vôňou
  • Gél sa stará o citlivú pokožku, dodáva jej hydratáciu a navracia energiu  
  • Obsahuje horčík, vitamín C a hydratačné činidlo

Luxusná starostlivosť sprchovacieho gélu VICHY Homme Hydra Mag C Shower Gel pre hydratovanú a hebkú pokožku

Hydratačný sprchovací gél pre mužov VICHY Homme Hydra Mag C Shower Gel s objemom 200 ml jemne čistí nielen pokožku tela, ale umýva aj vlasy. Jeho povzbudzujúce zloženie neobsahuje mydlo a je obohatené o hydratačné činidlo, ktoré dodáva pokožke potrebnú hydratáciu a zastavuje jej vysychanie. Obsiahnutý horčík a vitamín C pokožku oživujú a navracajú jej energiu. Osviežujúci gél s ľahkou čistou vôňou zanecháva pokožku vláčnu, pružnú a hydratovanú. Prípravok rešpektuje fyziologické pH pokožky. Je hypoalergénny, dermatologicky a oftalmologicky testovaný. Neobsahuje parabény a je vhodný pre citlivú pokožku.
Obsah sady:

  • Balzam po holení VICHY Homme Sensi Baume s objemom 75 ml
  • Sprchovací gél VICHY Homme Hydra Mag C Shower Gel s objemom 200 ml
  • Toaletná taška

Zloženie balzamu:
AQUA/WATER - GLYCERIN - CYCLOHEXASILOXANE - ALCOHOL DENAT. - BUTYLENE GLYCOL - ISOPROPYL LAUROYL SARCOSINATE - POLYSILICONE-11 - POLYSORBATE 20 - PEG-20 METHYL GLUCOSE SESQUISTEARATE - AMMONI UM POLYACRYLDIME THYLTAURAMIDE / AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE - ARGILLA / MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE - PHENOXYETHANOL - SODIUM HYALURONATE - POLYACRYLAMIDE - DIVINYLDIMETHICONE/DIMETHICONE COPOLYMER - C13-14 ISOPARAFFIN - CAFFEINE - SALICYLIC ACID - ADENOSINE - TAURINE - DISODIUM EDTA - CITRIC ACID - LAURETH-7 - ACETYL DIPEPTIDE-1 CETYL ESTER - C12-13 PARETH-23 - C12-13 PARETH-3 - PARFUM/FRAGRANCE
Zloženie sprchovacieho gélu:
AQUA/WATER - SODIUM LAURETH SULFATE - GLYCERIN - COCO-BETAINE - LAURETH-11 CARBOXYLIC ACID - PARFUM/FRAGRANCE - SODIUM CHLORIDE - ASCORBYL GLUCOSIDE - CI 14700 / RED 4 - CI 19140 / YELLOW 5 - CITRIC ACID - DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE - MAGNESIUM GLUCONATE - POLYQUATERNIUM-10 - PPG-5-CETETH-20 - SALICYLIC ACID - SODIUM BENZOATE - SODIUM HYDROXIDE


Parametre a špecifikácia

Kód:  VBAL679
Produktové číslo:  5902503129675
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03