Obnoviť stránku

VICHY Dercos Neogenic Hair Renewal Treatment 28× 6ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

VICHY Dercos Neogenic Hair Renewal Treatment 28× 6ml

Obohaťte svoje rednúce vlasy až o 1 700 nových vlasov iba za tri mesiace. Prebuďte neaktívne vlasové vačky znovu k životu a vaše vlasy získajú opäť hustotu a zdravie. Patentovaná molekula Stemoxydine 5 % vo VICHY Dercos Neogenic Hair Renewal Treatment má totiž biomimetický účinok a zlepšuje fungovanie kmeňových buniek vlasových vačkov a iniciuje tak vznik nových vlasov. Prípravok je veľmi dobre znášaný aj citlivou pokožkou, je hypoalergénny a jeho nemastná jemná textúra sa rýchlo vstrebáva. Jedinečný aplikátor s guľatou špičkou jemne masíruje pokožku hlavy a stimuluje jej mikrocirkuláciu. Výsledkom budú husté, obnovenej vlasy plné lesku a zdravie.

Kľúčové vlastnosti

  • Jedinečný prípravok na obnovu hustoty vlasov
  • Prebúdza spiace vlasové vačky znovu k životu
  • Patentovaná molekula Stemoxydine 5 %
  • Po trojmesačnej aplikácii narastie až 1 700 nových vlasov
  • Nemastná, nelepivá textúra
  • S masážnym aplikátorom pre jednoduchú a príjemnú aplikáciu
  • Zloženie vhodné aj pre citlivú vlasovú pokožku

Použitie:
Jednorazová ampulka 1× denne po dobu 3 mesiacov, ráno alebo večer na suché alebo vlhké vlasy. Pre dosiahnutie optimálneho výsledku používajte 3 mesiace.
Viečko ampulky neodstraňujte ani neprepichujte. Na ampulku kolmo nasaďte aplikátor a ampulke doň zatlačte (ako bombičku do pera).Neodstraňujte z aplikátora kovovú špičku. Pre nanesenie séra stlačte fialovú plôšku aplikátora. Kúru nanášajte cik-cak pohybmi, aby bola pokožka hlavy stimulovaná. Neoplachujte. Vmasírujte hlboko do vlasovej pokožky: obe dlane položte na hlavu, a ľahko niekoľkokrát prejdite tam a späť. Prázdnu ampulku vyberte z aplikátora. Ten po každom použití vypláchnite.

Zloženie:
Alcohol denat.
Aqua/water
Diethyllutidinate
Citric acid
Safflower glucoside
Parfum/fragrance

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Dermokozmetika

Dermokozmetika s dermatologickým účinkom

Typ vlasov

Typ vlasov Slabé a rednúce

Objem

Objem 168 ml
Kód:  KSVL2822
Produktové číslo:  3337871324032
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07