Obnoviť stránku

VICHY Aqualia Thermal Awakening Eye Balm 15 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

VICHY Aqualia Thermal Awakening Eye Balm 15 ml

Očná emulzia Aqualia Thermal Awakening Eye Balm od prvotriednej kozmetickej značky VICHY je špeciálne určená na jemnú a šetrnú starostlivosť o citlivé očné okolie, ktoré je vďaka svojej jemnej pokožke obzvlášť náchylné na vznik prejavov únavy a vysušenia. Prípravok poskytuje dlhotrvajúcu hydratáciu a okamžitú sviežosť, dodáva úľavu unavenej pleti očného okolia a redukuje opuchy a kruhy pod očami. Jeho zloženie je obohatené kyselinou hyalurónovou a kofeínom, ktoré pokožku napínajú, napomáhajú vyhladzovať vrásky a obnovujú jej optimálnu hydratáciu. Rozmaznávajte pleť svojho očného okolia a doprajte jej luxusnú starostlivosť s týmto špičkovým kozmetickým prípravkom.
Aktívne látky:

  • Kyselina hyalurónová vyniká svojimi blahodarnými účinkami v boji proti starnutiu pleti. Vie na seba viazať veľké množstvo vody, čím zaisťuje pevnosť spojivového tkaniva a pevný vzhľad pleti.
  • Kofeín má priaznivý vplyv na vzhľad a zdravie pleti, zmierňuje viditeľnosť vrások a pigmentových škvŕn. Pokožku stimuluje a pôsobí proti opuchom.

Účinky:
Pleť očného okolia je rozjasnená, dokonale hydratovaná a žiariaca sviežim a mladistvým vzhľadom.
Použitie:
Prípravok aplikujte na oblasť očného okolia a jemne do pokožky vklepte.
Typ pleti:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pleti.
Objem:
15 ml

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo

Objem

Objem 15 ml

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ krému

Typ Emulzia

Účinok

Účinok Hydratačný, Proti opuchom/kruhom pod očami
Kód:  KSPL1820
Produktové číslo:  3337871330163
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19