Obnoviť stránku

VICEROY 47821-57

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

VICEROY 47821-57

Pánske hodinky Viceroy Fernando Alonso 47821-57 naplnia predstavy aj tých najnáročnejších mužov. Tieto hodinky ponúkajú prepracovaný športový dizajn, prvotriedne spracovanie a veľa praktických funkcií. Puzdro hodiniek je vyrobené z chirurgickej ocele a remienok potom zo silikónu. Čierny okrúhly ciferník bez číslic využíva na určenie času klasické ručičky, ktoré sú v kontrastnej bielej farbe, a disponuje ukazovateľom času a dátumu. Chránený je minerálnym sklíčkom, ktoré je mimoriadne odolné proti poškriabaniu a drobnému mechanickému poškodeniu.

Kľúčové vlastnosti

  • Luxusné športové hodinky
  • Odolné minerálne sklíčko
  • Elektronický strojček Quartz na batériu
  • Puzdro z chirurgickej ocele
  • Silikónový remienok
  • Dátumovka
  • Vodoodolnosť 5 ATM umožňuje sprchovanie

Kvalita a funkcie

Hodinky sú poháňané elektronickým strojčekom s batériovým napájaním. Ciferník je ukrytý pod minerálnym sklíčkom, ktoré je vďaka prímesi kremeňa tvrdšie a odolnejšie. Hodinky sú vybavené ukazovateľom času a dátumovkou. Vodoodolnosť 5 ATM vám umožňuje sa s hodinkami sprchovať alebo umývať auto.

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Ciferník a displej

Farba ciferníka Čierna

Remienok

Materiál remienka Silikón

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO8642
Produktové číslo:  8431283434459

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19