Obnoviť stránku

VICEROY 3170E11000

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

VICEROY 3170E11000

Kovové náušnice Viceroy sú vyrobené z kovu a sú určené pre moderné ženy. Náušnice v podobe strieborného oblúčika sú perfektným doplnkom kostýmov, puzdrových šiat a ďalších variantov elegantnej módy. Jedinečný a neprehliadnuteľný vzhľad náušníc je možné využiť pri dennom nosení, ich pravé miesto je ale najmä na uškách žien, ktoré idú do divadla alebo sa zúčastňujú iných spoločenských akcií a podujatí. Strieborná farba sa hodí ku všetkým farebným variantom oblečenia a dobre sa dá zladiť aj s ďalšími šperkami. Doprajte si nádherný šperk, ktorý na vás nikto neprehliadne!

Vlastnosti náušníc

  • Sú určené pre ženy
  • Materiál - obecný kov
  • Farba strieborná
  • Vyniknú s elegantným outfitom

Krásne náušnice pre krásne ženy

Chcete sa ozdobiť krásnym šperkom, ktorý podčiarkne vašu prirodzenú krásu? Zvoľte módne náušnice z kovu v striebornom vyhotovení! Šperk sa dá dobre ladiť s ďalšími doplnkami a elegantným oblečením v akejkoľvek farbe. Náušnice majú očarujúci vzhľad, vďaka ktorému ešte viac vynikne krásny krk žien. Sú vhodné pre dievčatá, mladé ženy a ženy v zrelom veku. Buďte krásna každý deň!

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Typ šperku

Typ šperku Náušnice

Materiál

Materiál Všeobecný kov (bižutérny)
Kód:  SP4708
Produktové číslo:  8431283470082

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16