Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

VERSACE Yellow Diamond Intense EdP 90 ml

4,9 27 hodnotení
Variant
Objem
30 ml 50 ml 90 ml
Garancia najlepšej ceny
79,90 €

VERSACE Yellow Diamond Intense EdP 90 ml

VERSACE Yellow Diamond Intense EdP 90 ml
Parfémy

Ak ste si zamilovali parfum Versace Yellow Diamond, tak vás jeho novšia verzia Intense úplne nadchne. Zdokonalená a intenzívnejšia vôňa tohto parfumu vás zavedie priamo na piesočné pláže, kde vašu kožu pohladia lúče slnka. Svieža, elegantná a luxusná, to je toaletná voda Versace Yellow Diamond Intense. Zaujme určite aj jedinečné viečko flakónu predstavujúce brúsený drahokam, ktoré odkazuje na šperkárske umenie značky Versace.

Základné informácie

Typ vône:

Kvetinová, citrusová

Určenie:

Dámske

Vonné zložky:

Amber, bergamot, jazmín, hruška, citrón, pomaranč

Zloženie toaletnej vody Versace Yellow Diamond Intense

Dámská toaletní voda

hlava

Cedrat, bergamot, hruška, neroli

Dámská toaletní voda

srdce

Jazmín, frézia, vonokvetka, pomarančový kvet

Dámská toaletní voda

telo

Ambra, pižmo, benzoín, palo santo

Vlastnosti toaletnej vody Versace Yellow Diamond Intense

Versace uvádza ďalší žiarivý šperk, jedinečnú vôňu Yellow Diamond Intense. Ide o intenzívnejšiu verziu parfému Yellow Diamond. Rovnaký zostáva aj flakón a viečko, ktoré predstavuje elegantný brúsený drahokam. Žiarivo žltá farba napovedá, že sa vo vnútri ukrýva vôňa plná slnka a leta.

VERSACE Yellow Diamond Intense EdP 90 ml

Toaletná voda vhodná pre ženy.

Intenzívnejšia verzia obľúbeného parfumu Versace Yellow Diamond.

Vyznačuje sa výraznou citrusovo-kvetinovou vôňou.

Vhodná na celodenné nosenie.

Uvedená na trh v roku 2014.

90 ml flakónik.

Popis vône Versace Yellow Diamond Intense

Pri toaletnej vode Versace vás najskôr pohladia svieže tóny neroli, citrusového bergamotu a sladká vôňa šťavnatej hrušky. Potom prichádza na rad pugét, ktorý tvorí jazmín, horký pomarančový kvet, frézie a vonokvetka. A na záver parfém Yellow Diamond Intense odkrýva neodolateľnú kombináciu pižma, živice benzoín, vzácneho dreva palo santa a orientálne ambry.

Na aké príležitosti je toaletná voda

Versace Yellow Diamond Intense je veľmi osviežujúca ľahká vôňa, vhodná predovšetkým na teplé letné dni. Celá vonná kompozícia evokuje pokojné chvíle strávené pri mori. Parfumom tak môžete prevoňať svoju kožu a odev aj v zime, kedy vám spríjemní chladné dni a pripomenie pohladenie od lúčov slnka. Vôňa Versace Yellow Diamond Intense je ideálna pre každú ženu. Vďaka sýtej a výraznej vôni sa bude parfum hodiť aj na párty či romantickú večeru.

VERSACE

Značku Versace obklopuje mýtus, vďaka ktorému je jej meno slávne po celom svete. Tento mýtus je založený na ideále sveta módy, oslnivej krásy a zmyselnosti. Jeho vznik sa datuje v roku 1978, kedy značku založil a vytvoril taliansky módny návrhár Gianni Versace. Po jeho tragickej smrti v roku 1997 sa kreatívnou riaditeľkou a hlavnou tvárou stala jeho mladšia sestra Donatella Versace. V rámci portfólia značky Versace majú svoje miesto aj kolekcie ako Venus alebo Versace Home, ale aj koncepty Versace hotelov po celom svete. Versace je známe pre svoje veľmi výrazné symboly ako je hlava Medúzy, grécky kľúč, motívy palácov, výrazné zlaté doplnky a iné.

Kategórie Versace

Parfémy

Darčekové sady

Parfémy

Epilácia a holenie

Parfémy

Parfémy

Parfémy

Pre mužov

Parfémy

Telová kozmetika


Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Kvetinová
Vonné zložky Bergamot, Jazmín, Pomaranč
Krajina pôvodu Talianske

Objem

Objem 90 ml
Kód:  KPPF479
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8011003823093

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16