Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

VERSACE Versense EdT 100 ml

4,8 113 hodnotení
Variant
Garancia najlepšej ceny
71,90 €

VERSACE Versense EdT 100 ml

VERSACE Versense EdT 100 ml
Parfémy

Vstúpte do každého dňa sebavedomá a plná energie vďaka toaletnej vode Versace Versense. Tá svojou jedinečnou vôňou prebudí telo aj zmysly, a povzbudí vás tak k maximálnemu výkonu a perfektným výsledkom. Elegantný flakón svetlozelenej farby zdobia tradičné symboly Versace. Iste sa stane ozdobou kúpeľne alebo stola v kancelárii.

Základné informácie

Typ vône:

kvetinová, drevitá

Určenie:

dámske

Vonné zložky:

bergamot, mošus, céder, jazmín

Zloženie toaletnej vody Versace Versense

Dámská toaletní voda

hlava

bergamot, opuncia, mandarínka

Dámská toaletní voda

srdce

jazmín, lir prímorský, kardamóm

Dámská toaletní voda

telo

santalové drevo, céder, olivovník, pižmo

Vlastnosti toaletnej vody Versace Versense

Pozrite sa na prebúdzajúcu sa stredomorskú prírodu cez vonnú hmlu dámskeho parfumu Versace Versense. Prevoňajte ním svoju kožu a dostaňte svoju myseľ aj telo do dokonalej rovnováhy. Sviežosť, energia, ale aj nádych elegancie, to je Versace Versense.

VERSACE Versense EdT 100 ml

Toaletná voda vhodná pre ženy. 

Dodáva sebaistotu a energiu.

Vyznačuje sa výraznou drevito-kvetinovou vôňou. 

Vhodná na celodenné použitie. 

Uvedená na trh v roku 2009. 

100 ml flakónik. 

Popis dámskej voňavky Versace Versense

Pri toaletnej vode Versace vás najskôr pohladia ovocné tóny mandarínky, bergamotu a sladučkej opuncie. Potom prichádza na rad teplý kardamóm, nežný jazmín a lir prímorský. A na záver parfum pre ženy Versense odkrýva neodolateľnú kombináciu pižma a vzácnych drevín, ako je santalové drevo, céder či olivovník. 

Na aké príležitosti je EdT

Eau de Toilette Versace Versense sa hodí na všetky príležitosti. Každodenne ju využijete do práce, ale aj do kaviarne s kamarátkou. Vôňa Versace Versense je ideálna pre každú ženu. Vďaka rafinovanej vôni sa bude dámsky parfum hodiť aj na párty či romantickú večeru. 

VERSACE

Značku Versace obklopuje mýtus, vďaka ktorému je  jej meno slávne na celom svete. Tento mýtus je založený na ideáli sveta módy, oslnivej kráse a zmyselnosti. Jej vznik sa datuje  do roku 1978, kedy značku založil a vytvoril taliansky módny návrhár Gianni Versace. Po jeho tragickej smrti v roku 1997 sa kreatívnou riaditeľkou a hlavnou tvárou stalajeho mladšia sestra Donatella Versace. V rámci portfólia značky Versace majú svoje miesto aj kolekcie ako Venus alebo Versace Home, ale aj koncepty hotelov Versace na celom svete. Versace je známe pre svoje veľmi výrazné symboly, ako je hlava Medúzy, grécky kľúč, motívy palácov, výrazné zlaté doplnky a i.

Kategórie Versace

Parfémy

Darčekové sady

Parfémy

Epilácia a holenie

Parfémy

Parfumy

Parfémy

Pre mužov

Parfémy

Telová kozmetika


Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Kvetinová
Vonné zložky Bergamot, Céder, Jazmín, Mošus (pižmo)
Krajina pôvodu Talianske

Objem

Objem 100 ml
Kód:  KPFC432
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8011003997022

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01