Obnoviť stránku

VERSACE Pour Homme EdT Súprava 110 ml

Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -6 %
64,90 € 68,90 €

VERSACE Pour Homme EdT Súprava 110 ml

Pri výbere oblečenia, parfumu či nového strihu siahnete vždy radšej po klasike a výraznejšie kúsky či výstrelky nechávate iným? Tak to je pre vás toaletná voda VERSACE Pour Homme EdT ako stvorená. Ide o klasickú vôňu v modernom podaní, určenú všetkým mužom, ktorú oživil, priviedol k dokonalosti návrhár Alberto Morillas. Iste vás uchváti aj jednoduchý, napriek tomujedinečný flakón s čiernym viečkom a znakom Versace.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady VERSACE Pour Homme EdT Set

  • Darčeková súprava VERSACE Pour Homme EdT Set je vhodná pre mužov
  • Pôvodom je toaletná voda Versace z Talianska
  • Vyznačuje sa aromatickou vôňou
  • Je vhodná na celodenné nosenie
  • Darčekovú sadu VERSACE Pour Homme EdT navrhol Alberto Mirillas

Vlastnosti darčekovej sady VERSACE Pour Homme EdT Set

Značka Versace prichádza s pánskou klasikou, dotiahnutou k dokonalosti citlivým nosíkom návrhára Alberta Morillasa. Nechajte sa každým nádychom preniesť do oblasti Stredozemného mora,  ktorou je parfum inšpirovaný. Je svieži, čistý, elegantný, rovnako ako flakón, v ktorom sa ukrýva. VERZÁCIA Pour Homme EdT sa hodí na všetky príležitosti a každodenné nosenie. Ide oklasickú vôňu v modernom poňatí, využijete ju preto do práce, pri športe aj pri posedení s priateľmi. Toaletnou vodou Pour Homme však môžete svoj odev a kožu prevoňať aj na romantickú večeru či iné špeciálne príležitosti.

Popis vône VERSACE Pour Homme EdT

Pri toaletnej vode VERSACE Pour Homme EdT vás najskôr zaplaví osviežujúca vôňa citrusov, ktorú tvorí horký pomaranče, neroli a bergamot. V srdci potom tepu jemné a opojné tóny šalvie, hyacintu a teplého cédrového dreva. A na záver toaletná voda VERSACE Pour Homme EdT odkrýva úplne neodolateľnú kombináciu zmyselného pižma, jemnej fazule tonky, oudu a ambry.

Súprava obsahuje:
Toaletnú vodu 100 ml
Toaletnú vodu 10 ml
Kozmetickú tašku

Typ vône:
Aromatická

Hlava:
Jablko Granny Smith, shiso, ďatelina, čierne ríbezle, nezábudka

Srdce:
Šalvia muškátová, geranium, cédrové drevo, hyacint

Telo:
Ambra, oud, pižmo, tonka fazuľa

Zloženie

Toaletná voda:
Ingredients: Alcohol denat., parfum, linalool, aqua, limonene, etylhexyl methoxycinnamate, butyl methoxydibenzoylmethane, ethylhexyl salicylate, butylfenylmetylpropional, alpha-isomethyl ionone, citronellol, citral, coumarin, geraniol, CI 60730 (Ext. Violet 2), CI 42090 (Blue 1), CI 19140 (Yellow 5).


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Aromatická
Krajina pôvodu Talianske

Objem

Objem 210 ml
Kód:  KPFV1015
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8011003876860

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03