Obnoviť stránku

VERSACE mini sada EdP + EdT Set 25 ml

VERSACE mini sada EdP + EdT Set 25 ml

Zahaľte sa do luxusnej vône značky Versace, ktorú si zvolíte podľa nálady alebo príležitosti. Darčeková sada parfumov vám ponúka hneď päť rôznych parfumovaných a toaletných vôd, ktoré si vás okamžite získajú. Vône sú plné ženskosti, zmyselnosti a temperamentu zároveň. Parfumy Versace podčiarknu váš šarm, silu a vašu neodolateľnosť. Vďaka ich nezameniteľnosti sa budete cítiť naozaj jedinečne. Nechajte sa rozmaznávať darčekovú súpravou mini parfumov Versace.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady parfumov Versace

  • Luxusná vôňa značky Versace
  • Môžete si zvoliť vôňu podľa nálady či príležitosti
  • Darčeková sada parfumov vám ponúka päť rôznych parfumovaných a toaletných vôd
  • Vône sú plné ženskosti, zmyselnosti a temperamentu zároveň
  • Parfumy Versace podčiarknu váš šarm, silu a vašu neodolateľnosť
  • Nechajte sa rozmaznávať darčekovú súpravou mini parfumov Versace

Emotívna Dylan Blue pre silné ženy

Parfumovaná voda Versace Pour Femme Dylan Blue dokonale podčiarkne vašu ženskosť a nezameniteľné čaro. Intenzívna a rafinovaná vôňa perfektne sadne silným ženám, ktoré vedia dať najavo svoje pocity. Spočiatku vás objímu tóny čiernych ríbezlí, shisa a šťavnatého kapustového jablka doplneného jemnými kvetmi nezábudky a ďateliny. Srdce skrýva vôňu šťavnatej broskyne, jazmínu, zmyselnej ruže a petalia. Základ vône sa potom skladá z exotického pačuli, pižma a akordov bieleho dreva a styraxu. Versace Pour Femme Dylan Blue sa hodí na každodenné nosenie a najlepšie vynikne na jar a v lete.

Elegancia, ktorej neodolá žiaden muž

Nechajte sa pohltiť zmyselnou a elegantnou vôňou Eros Pour Femme. Táto toaletná voda vyzdvihne vašu ženskú silu, ktorej neodolá žiaden muž. Najprv vás zahalí vôňa granátového jablka a šťavnatého citróna doplneného bergamotom. Následne sa rozvinú tóny jemnej pivonky, jazmínu a kvetu citrónovníka. Základ sa potom skladá zo zmyselného pižma a akordov santalového dreva. Luxusná vôňa plná vášne si vás hneď získa.

Zvodná a zároveň čistá voda Yellow Diamond

S toaletnou vodou Yellow Diamond sa vás priamo dotknú jemné lúče slnka. Táto čistá a vzdušná vôňa plná elegancie prirodzene posilní váš šarm a ženské kúzlo. Versace vám prepožičia žiarivú iskrivosť luxusného diamantu. Spočiatku vás objíme lahodná hruška s bergamotom, neroli a citrónom. Následne sa tešte na tóny lekna, mimózy, pomarančovníka a frézie. Základ sa skladá z ambry, guajakového dreva a zmyselného pižma. Zvodnú a neodolateľnú toaletnú vodu Yellow Diamond si okamžite zamilujete.

Bright Crystal ukrýva jemnú ženskosť

Nechajte sa rozmaznávať jemnou a čistou vôňou, ktorá vás zahalí do nežnej a sviežej vône ovocia a kvetín. Toaletná voda Bright Crystal je charakteristická svojou ženskosťou a zmyselnosťou. Najprv si vás získa vôňa lahodného granátového jablka, yuzu a vodné tóny, ktoré sa následne premenia na kvetinovú zmes magnólie, pivonky a lotosu. Základ tvorí ambra, zmyselné pižmo a mahagón. Blysknite sa s Versace ako pravý diamant.

Ukážte, čo sa vo vás ukrýva

Obklopte sa bohémsku a temperamentnou vôňou Crystal Noir, ktorá jasne zobrazuje, čo sa v ženách ukrýva. Zmyselná až magická vôňa vyzdvihne váš jedinečný šarm. Spočiatku vás osloví tónmi fialky, čiernych ríbezlí a figy. Srdcu dominuje jemný jazmín, pluméria, tuberóza. Základ sa potom skladá z akordov santalové drevo doplneného sladkou vanilkou, kašmírom a otočníkom. S Crystal Noir sa vyhnete bežnej všednosti.

Versace Pour Femme Dylan Blue EdP 5 ml:
Druh vône: kvetinovo-ovocná
Hlava: čierne ríbezle, shiso, nezábudka, ďatelina, zelené jablko Granny Smith
Srdce: broskyňa, jazmín, ruža, šípková ruža, petalia
Základ: pačuli, pižmo, biele drevo, styrax

Versace Eros Pour Femme EdP 5 ml:
Druh vône: kvetinovo-drevitá
Hlava: granátové jablko, kalábrijský bergamot, sicílsky citrón
Srdce: pivonka, jazmín sambac, kvet citrónovníka
Základ: santalové drevo, pižmo, ambroxan, drevité tóny

Versace Yellow Diamond EdT 5 ml:
Druh vône: kvetinová
Hlava: hruška, bergamot, neroli, amalfský citrón
Srdce: lekno, mimóza, kvet afrického pomarančovníka, frézie
Základ: ambra, guajakové drevo, pižmo

Versace Bright Crystal EdT 5 ml
Druh vône: kvetinovo-ovocná
Hlava: granátové jablko, yuzu, vodné tóny
Srdce: lotos, magnólia, pivonka
Základ: ambra, pižmo, mahagón

Versace Crystal Noir EdT 5 ml
Druh vône: orientálno-kvetinová
Hlava: fialka, čierne ríbezle, figa
Srdce: jazmín, pluméria, tuberóza
Základ: santalové drevo, vanilka, kašmír, otočník


Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Kvetinová
Krajina pôvodu Talianske

Objem

Objem 25 ml
Kód:  KPFC2173
Produktové číslo:  8011003843275

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19