Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

VERSACE Eros EdT Set 150 ml

5 6 hodnotení
56,90 €

VERSACE Eros EdT Set 150 ml

Toaletná voda Versace Eros je nádherná vôňa, ktorá napovedá už svojím výstižným názvom, že je zosobnením mocnej a všetko oživujúcej sily. Eros je boh lásky a sama láska prináša radosť i smutno-smiešny žiaľ, vládne nad všetkým a všade. Eros sa vznáša na zlatých krídlach ozbrojený lukom a šípmi. Koho zasiahne svojou strelou, ten podľahne láske. Dokáže byť milý aj ukrutný, veselý i potmehúdsky, ľudia po ňom túžia, ospevujú ho aj preklínajú. To je láska!
Vôňa Eros je rovnaká ako dotyk lásky. Svieže citrónové tóny sa miešajú so zeleným jablkom a ľadovou mätou. Výrazné tóny pelargónie dopĺňa fazuľa tonka. Silný mužný základ tvorí céder, vetiver a dubový mach. Všetky vône spája zmyselná vanilka. Akonáhle žena pocíti túto omamnú vôňu, je zasiahnutá strelou Erosa a podľahne čaru lásky.
Táto svieža, ale výrazná dlhotrvajúca vôňa je vhodná pre mužov plných života a elánu, ktorí majú radi ženy a žijú pre lásku. Ocenia ju najmä energickí muži so zdravým sebavedomím vyznávajúci svieži, silnú a zmyselnú vôňu.
Použite túto vôňu ako Erosov šíp a zasiahnite tú, ktorú milujete!
Zloženie:
Hlava: citrón, jablko, mätaSrdce: ambroxan, pelargónia, fazuľa tonkaZáklad: céder, vanilka, vetiver, dubový mach
Obsah sady:

  • EDT 50 ml
  • Sprchový gél 50 ml
  • Balzam po holení 50 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Objem

Objem 50 ml

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Drevitá
Vonné zložky Céder, Mäta, Vanilka
Krajina pôvodu Talianske

Objem

Objem 150 ml

Objem

Objem 50 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálny

Typ

Typ Balzam po holení
Kód:  KPFH220h
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8011003820382

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19