Obnoviť stránku

VERSACE Eros Pour Femme EdP Set 55 ml

4,6 24 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

VERSACE Eros Pour Femme EdP Set 55 ml

Darčeková sada Eros Pour Femme ponúka ochutnávku okúzľujúcej vôňa Versace. Obsahuje EDP, sprchovací gél a telové mlieko, ktoré sú svojou veľkosťou ideálne na cesty. Sada je uložená do darčekového balenia. Darujte voňavý darček, ktorý poteší ženy bez rozdielu veku!

EDP Versace Eros Pour Femme (5 ml)
Krásna vôňa inšpirovaná láskou, ženskou krásou a milostnou túžbou. Ľahké zloženie obsahuje kvetinové tóny, svieže ovocné akordy a drevitý základ. Originálnu kompozíciu parfumu navrhol Alberto Morillas, Olivier Crespo a Nathalia Lorson. Jedinečná vzrušujúca kompozícia odráža vnútornú krásu a sofistikovanosť ženy. Zahaľte sa do závoja zvodnosti!

Parfum pre ženy Eros Pour Femme vás očarí svojím šarmom a nežnou krásou. Na trh bol uvedený v roku 2014 a stále má svojich nadšených priaznivcov. Krásne zdobený flakón bude skvelou ozdobou vášho toaletného stolíka alebo kúpeľne. V originálnom kokteily vôní vynikajú svieže tóny granátového jablka so sicílskym citrónom, výrazná vôňa jazmínu a santalové drevo. Doprajte si dotyk luxusnej vône s kúzlom lásky!
Zloženie:
Hlava: bergamot, granátové jablko, sicílsky citrónSrdce: pivonka, jazmín, jazmín sambac, kvet citrónovníkaZáklad: drevité tóny, santalové drevo, pižmo, Ambroxan
Sprchový gél Eros Pour Femme (25 ml)
Jemný sprchový gél šetrne čistí pokožku celého tela a zanecháva ju nádherne prevoňanú. Dodáva pokožke hydratáciu, výživu a prirodzenú pružnosť. Jemná konzistencia gélu sa dobre nanáša a po spojení s vodou vytvorí bohatú penu. Prípravok na vašej pokožke zanechá čarovnú vôňu, ktorá má rovnaké zloženie ako parfum. Sprchový gél ešte viac umocní váš pôžitok z tejto jedinečnej vône. Doprajte si nádherný relaxačný zážitok v sprche!
Telové mlieko Eros Pour Femme (25 ml)
Ľahké telové mlieko sa dobre nanáša a veľmi rýchlo vstrebáva. Nezanecháva na tele pocit mastnoty a dodáva pokožke dlhotrvajúcu hydratáciu. Telové mlieko zjemňuje a spevňuje kontúry tela, rýchlo preniká do pokožky a okamžite ju zanecháva vláčnu a hebkú. Obsahuje parfumáciu, ktorá má rovnaké zloženie ako u parfumu a dokonale tak vôňu tohto parfému umocňuje. Prípravok pokožku zjemňuje, dodáva jej pružnosť a jas. Rozmaznávajte svoje telo hodvábnym telovým mliekom!

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Drevitá
Krajina pôvodu Talianske

Objem

Objem 55 ml
Kód:  KPPF020
Produktové číslo:  8011003823574

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02