Obnoviť stránku

VERSACE Eros Parfum EdP Súprava 210 ml

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
82,90 €

VERSACE Eros Parfum EdP Súprava 210 ml

Grécky boh lásky Eros určite získal srdce každej ženy. Pokiaľ po tejto superschopnosti túžite aj vy, tak siahnite po sade VERSACE Eros Parfum EdP, ktorá vás zahalí do vonnej hmly, ktorej neodolá žiadna žena. Výrazná aromatická a orientálna vôňa v sebe ukrýva nevšednú kombináciu vonných tónov a úplne vás nadchne. Modrý flakón je zdobený znakom Versace, tajomnou medúzou, ktorá je zároveň aj mytologickýmznakom, ktorý k tomuto parfumu bezpochyby patrí. Láska, vášeň, túžba – silné emócie, ktorými značka Versace dokázala naplniť flakón jedinečného parfumu. Staňte sa mužom, ktorému neodolá žiadna žena, vďaka toaletnej vode Versace, ktorá nesie meno gréckeho boha lásky Erosa.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady VERSACE Eros Parfum EdP Set

  • Parfumovaná voda vhodná pre mužov
  • Jedinečná vonná kompozícia
  • Vyznačuje sa aromatickou orientálnou vôňou
  • Parfumovaná voda vhodná na celodenné nosenie
  • Uvedená na trh v roku 2021

Jedinečné tóny s talianskym temperamentom

Pri parfumovanej vode Versace vás najskôr zaplavia osviežujúce tóny talianskeho citrónového a mandarínkového oleja a oleja z elemi a čierneho korenia. V srdci potom tepu mužné akordy levandule sa šalviou, pomaróza a geraniový olej. A na záver parfém Eros odkrýva úplne neodolateľnú kombináciu aromatickej pačuli s hrejivo sladkou vanilkou.

Letná aj zimná vôňa s nádychom stredomoria

Darčeková súprava Versace Eros sa hodí predovšetkým na letné teplé dni. Vonná kompozícia oplýva ľahkosťou a sviežosťou, takže nepôsobí v horúcich dňoch ťažko. Ale vďaka teplejším tónom vás môže vôňa Eros sprevádzať aj v zime. Tento parfum je vhodný ako do práce, tak aj na špeciálne príležitosti. Iste s ním zažiarite na prvom rande, romantickej večeri alebo párty.

Hlava:
Mäta, citrón

Srdce:
Zelené jablko, geranium

Telo:
Ambra, absolut vanilky, tonka fazuľa

Obsah súpravy:
EdP 100 ml
Sprchový gél 100 ml
EdP 10 ml

Zloženie

Parfém:
ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C), PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, LINALOOL, KUMARÍN, ALPHA-ISOMETYL IONONE, CITRAL, CITRONELLOL, GERANIOL, CINNAMAL, EUGENOL. vol. 70%" "


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Aromatická
Krajina pôvodu Talianske

Objem

Objem 210 ml
Kód:  KPFV1011
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8011003879441

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06