Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

VERSACE Eros EdT Sada 150 ml

5 1 hodnotení

VERSACE Eros EdT Sada 150 ml

Grécky boh lásky Eros určite získal srdce každej ženy. Ak po tejto supershopnosti túžite aj vy, tak siahnite po darčekovej sade parfumov VERSACE Eros EdT Set, ktorá vás zahalí do vonnej hmly, ktorej neodolá žiadna žena. Výrazná aromatická vôňa Eau de Toilette VERSACE Eros EdT v sebe ukrýva nevšednú kombináciu vonných tónov a úplne vás nadchne. Modrý flakón je zdobený znakom Versace, tajomnou medúzou, ktorá je zároveň aj mytologickým znakom, ktorý k tomuto parfumu bezpochyby patrí.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady parfumov VERSACE Eros EdT Set

  • Darčeková sada parfumov VERSACE Eros EdT Set je vhodná pre mužov
  • Originálne je toaletná voda Versace z Talianska
  • Pánsky parfém sa vyznačuje romantickou aromatickou vôňou
  • Eau de Toilette je vhodná na celodenné nosenie
  • Darčekovú sadu VERSACE Eros EdT užijete do práce, na rande aj romantickú večeru

Vlastnosti darčekovej sady VERSACE Eros EdT Set

Láska, vášeň, túžba – silné emócie, ktorými značka Versace dokázala naplniť flakón jedinečnej toaletnej vody VERSACE Eros EdT. Staňte sa mužom, ktorému neodolá žiadna žena, vďaka toaletnej vode Versace, ktorá nesie meno gréckeho boha lásky Erosa. Eau de Toilette VERSACE Eros EdT sa hodí predovšetkým na letné teplé dni. Vonná kompozícia oplýva ľahkosťou a sviežosťou, takže nepôsobí v horúcich dňoch ťažko. Ale vďaka teplejším tónom vás môže pánska vôňa Eros sprevádzať aj v zime. Táto toaletná voda je vhodná ako do práce, tak aj na špeciálne príležitosti. Iste s ňou zažiarite na prvom rande, romantickej večeri alebo párty.

Popis vône VERSACE Eros EdT

Pri toaletnej vode VERSACE Eros EdT vás najskôr zaplavia osviežujúce tóny talianskych citrónov, mäty a ľahko kyslastého zeleného jablka. V srdci potom tepu jemné akordy fazuľa tonky, sviežeho geránia a ambroxanu, ktorý svojou vôňou pripomína jemné pižmo. A na záver pánska vôňa VERSACE Eros EdT odkrýva úplne neodolateľnú kombináciu sladkej a teplej vanilky, mäkkého machu, cédra a vetivera.

Sada obsahuje:
Pánsku toaletnú vodu VERSACE Eros EdT 50 ml
Sprchový gél 50 ml
Balzam po holení 50 ml

Typ vône:
Aromatická

Hlava:
Mäta, taliansky citrón, zelené jablko

Srdce:
Geránium, ambroxan, tonka fazuľa

Telo:
Vetiver, céder, vanilka, dubový mach

Zloženie

ALCOHOL DENAT, PARFUM / Fragrance, AQUA/WATER, LIMONENE, ETHYLHEXYL, METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXY DIBENZOYLMETHANE, ETYLHEXYLSALICYLÁT, coumarin, LINALOOL, ALFA-IZOMETYL-IONÓN, CITRONELLOL, CITRAL, GERANIOL, Cinnamal, EUGENOL

Parametre a špecifikácia

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Aromatická
Vonné zložky Céder, Mäta, Vanilka
Krajina pôvodu Talianske

Objem

Objem 150 ml
ALCOHOL DENAT, PARFUM / Fragrance, AQUA/WATER, LIMONENE, ETHYLHEXYL, METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXY DIBENZOYLMETHANE, ETYLHEXYLSALICYLÁT, coumarin, LINALOOL, ALFA-IZOMETYL-IONÓN, CITRONELLOL, CITRAL, GERANIOL, Cinnamal, EUGENOL'>
Kód:  KPFC3262
Produktové číslo:  8011003870301

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16