Obnoviť stránku

VERSACE Eros EdT 50 ml

4,8 94 hodnotení
Variant
Garancia najlepšej ceny
48,90 €

VERSACE Eros EdT 50 ml

VERSACE Eros EdT 50 ml
Parfumy

Grécky boh lásky Eros určite získal srdce každej ženy. Ak po tejto supershopnosti túžite aj vy, tak siahnite po toaletnej vode Versace Eros, ktorá vás zahalí do vonnej hmly, ktorej neodolá žiadna žena. Výrazná aromatická vôňa v sebe ukrýva nevšednú kombináciu vonných tónov a úplne vás nadchne. Modrý flakón je ozdobený znakom Versace, tajomnou medúzou, ktorá je zároveň aj mytologickým znakom, ktorý k tomuto parfumu bezpochyby patrí.

Základné informácie

Typ vône:

Aromatická

Určenie:

Pánska

Vonné zložky:

Jablká, céder, citrón, vanilka, mach

Zloženie toaletnej vody Versace Eros

Pánska toaletná voda

Hlava

Mäta, taliansky citrón, zelené jablko

Pánska toaletná voda

Srdce

Geránium, ambroxan, tonka fazuľa

Pánska toaletná voda

Telo

Vetiver, céder, vanilka, dubový mach

Vlastnosti toaletnej vody Versace Eros

Láska, vášeň, túžba – intenzívne emócie, ktorými značka Versace dokázala naplniť flakón jedinečného parfumu. Staňte sa mužom, ktorému neodolá žiadna žena, vďaka toaletnej vode Versace, ktorá nesie meno gréckeho boha lásky Erosa.

VERSACE Eros EdT 50 ml

Toaletná voda vhodná pre mužov

Jedinečná vonná kompozícia

Vyznačuje sa romantickou aromatickou vôňou

Vhodná na celodenné používanie

Uvedená na trh v roku 2012

30 ml flakónik

Popis vône Versace Eros


Pri toaletnej vode Versace Eros vás najskôr zaplavia osviežujúce tóny talianskych citrónov, mäty a ľahko kyslastého zeleného jablka. V srdci potom pulzujú jemné akordy fazule tonka, sviežeho geránia a ambroxanu, ktorý svojou vôňou pripomína jemné pižmo. A na záver parfum Eros odkrýva úplne neodolateľnú kombináciu sladkej a teplej vanilky, mäkkého machu, cédra a vetiveru.

Na aké príležitosti je toaletná voda vhodná

Toaletná voda Versace Eros sa hodí predovšetkým na teplé letné dni. Vonná kompozícia oplýva ľahkosťou a sviežosťou, takže nepôsobí v horúcich dňoch ťažko. Ale vďaka teplejším tónom vás môže vôňa Eros sprevádzať aj v zime. Táto toaletná voda je vhodná ako do práce, tak aj na špeciálne príležitosti. Určite s ňou zažiarite na prvom rande, romantickej večeri, alebo párty.

VERSACE

Značku Versace obklopuje mýtus, vďaka ktorému je jej meno slávne po celom svete. Tento mýtus je založený na ideále sveta módy, oslnivej krásy a zmyselnosti. Jeho vznik sa datuje do roku 1978, keď značku založil a vytvoril taliansky módny návrhár Gianni Versace. Po jeho tragickej smrti v roku 1997 sa kreatívnou riaditeľkou a hlavnou tvárou stala jeho mladšia sestra Donatella Versace. V rámci portfólia značky Versace majú svoje miesto aj kolekcie ako Venus, či Versace Home, ale aj koncepty Versace hotelov po celom svete. Značka Versace je známa pre svoje veľmi výrazné symboly ako je hlava Medúzy, grécky kľúč, motívy palácov, výrazné zlaté doplnky a podobne.

Kategórie Versace

Darčekové súpravy

Darčekové súpravy

Epilácia a holenie

Epilácia a holenie

Parfumy

Parfumy

Pre mužov

Pre mužov

Telová kozmetika

Telová kozmetika

Zloženie

ALCOHOL DENAT, PARFUM / Fragrance, AQUA/WATER, LIMONENE, ETHYLHEXYL, METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXY DIBENZOYLMETHANE, ETYLHEXYLSALICYLÁT, coumarin, LINALOOL, ALFA-IZOMETYL-IONÓN, CITRONELLOL, CITRAL, GERANIOL, Cinnamal, EUGENOL.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Aromatická
Vonné zložky Céder, Mäta, Vanilka
Krajina pôvodu Talianske

Objem

Objem 50 ml
ALCOHOL DENAT, PARFUM / Fragrance, AQUA/WATER, LIMONENE, ETHYLHEXYL, METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXY DIBENZOYLMETHANE, ETYLHEXYLSALICYLÁT, coumarin, LINALOOL, ALFA-IZOMETYL-IONÓN, CITRONELLOL, CITRAL, GERANIOL, Cinnamal, EUGENOL. '>
Kód:  KPFH220b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8011003809202

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13