Obnoviť stránku

VERSACE Dylan Turquoise EdT Set 150 ml

4,8 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
48,90 €

VERSACE Dylan Turquoise EdT Set 150 ml

Darčeková sada parfumov VERSACE Dylan Turquoise EdT zaručene zaujme každého, kto okolo vás prejde. Dámska voňavka disponuje osobitou nezabudnuteľnou vôňou. Pre toaletnú vodu VERSACE Dylan Turquoise EdT je ako hlavná zložka typická kvetinová prímes,  v ktorej nechýbajú tóny ruží, jazmínu alebo aj fialky. Toaletná voda sa mieša tiež s vedľajšou vôňou citrusov, ktorú sprevádza svieža a horkastá aróma. Medzi vonné zložky pripadá aj céder, pižmo a clearwood. Táto toaletná voda príde vhod obzvlášť v letnom období. 

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady parfumov VERSACE Dylan Turquoise EdT Set

  • Darčeková sada parfumov VERSACE Dylan Turquoise EdT Set je vhodná pre ženy
  • Pôvodom je toaletná voda Versace z Talianska
  • Dámsky parfum sa vyznačuje citrusovou drevitou vôňou
  • Toaletná voda je vhodná do teplého počasia
  • Darčekovú sadu VERSACE Dylan Turquoise EdT si obľúbili slobodomyseľné ženy

Vlastnosti darčekovej sady VERSACE Dylan Turquoise EdT Set

Dámska toaletná voda VERSACE Dylan Turquoise EdT sa vám pripomenie hlavnou citrusovou vôňou, po ktorej prichádza jemná drevitá vôňa. Voňavka vás osvieži nielen v horúcich letných dňoch, ale dodá vám energiu a rozprúdi zmysly pri akejkoľvek príležitosti. Toaletná voda VERSACE Dylan Turquoise EdT je ideálna pre slobodomyseľnú ženu. 

Popis vône VERSACE Dylan Turquoise EdT

Na toaletnej vode VERSACE Dylan Turquoise EdT vás hneď v úvode očaria tóny citróna s ružovým korením a mandarínkou. Srdce vône prestupuje netradičná kombinácia púčikov ríbezlí, jazmínu, guave a frézie. V závere vône VERSACE Dylan Turquoise EdT sa otvorí cédrové drevo s pižmom a drevom clearwood. 

Sada obsahuje: 
Dámsku toaletnú vodu VERSACE Dylan Turquoise EdT 50 ml
Sprchový gél 50 ml
Telové mlieko 50 ml

Typ vône:
Citrusová, drevitá

Hlava:
Citrón, ružové korenie, mandarínka

Srdce: 
Púčiky ríbezlí, jazmín, guave, frézia

Telo: 
Cédrové drevo, pižmo, clearwood

Zloženie

ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C), PARFUM (VÔŇA), BENZYLSALICYLÁT, LIMONENE, AQUA (WATER), HYDROXYCITRONELLAL, ETYLHEXYLMETOXYCINAMÁT, CITRONELLOL, HEXYLCINNAMAL, GERANIOL, LINALOOL, Cinnamyl ALCOHOL, CITRAL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETYLHEXYLSALICYLÁT, ANISE ALCOHOL

Parametre a špecifikácia

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Citrusová
Vonné zložky Céder, Frézia, Jazmín, Mošus (pižmo), Čierne korenie, Ríbezľa
Krajina pôvodu Talianske

Objem

Objem 150 ml
ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C), PARFUM (VÔŇA), BENZYLSALICYLÁT, LIMONENE, AQUA (WATER), HYDROXYCITRONELLAL, ETYLHEXYLMETOXYCINAMÁT, CITRONELLOL, HEXYLCINNAMAL, GERANIOL, LINALOOL, Cinnamyl ALCOHOL, CITRAL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETYLHEXYLSALICYLÁT, ANISE ALCOHOL'>
Kód:  KPFC3243
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8011003870158

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03