Obnoviť stránku

Versace Crystal Noir EdP 50 ml

5,0 39 hodnotení
Variant
Objem
50 ml 90 ml
Garancia najlepšej ceny
66,90 €

Versace Crystal Noir EdP 50 ml

Versace Crystal Noir je luxusná parfumovaná voda, ktorá je určená elegantným, odvážnym a hlboko sofistikovaným ženám, ktoré majú rady luxus a komfort. Tento rýdzo ženský parfum v sebe spája jemne vzdušné tóny citrusov, santalu a kvetinového srdca. Zahalí vaše telo tajomnou vôňou, ktorá upozorní na vašu ženskosť a zmyselnosť.
Hlava: vzdušné tóny, pomaranč
Srdce: gardénie, pivoňka
Základ: ambra, pižmo, mošus, santal
Obsah balenia: 50 ml

Zloženie

ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39, C), PARFUM (VÔŇA), AQUA (WATER), Butylphenyl methylpropional, HYDROXYCITRONELLAL, ALPHA, ISOMETYL IONONE, BENZYLSALICYLÁT, BENZYLBENZOÁT, GERANIOL, LIMONENE, coumarin, CITRONELLOL, ISOEUGENOL, LINALOOL.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Orientálna
Vonné zložky Mošus (pižmo), Pomaranč
Krajina pôvodu Talianske

Objem

Objem 50 ml
ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39, C), PARFUM (VÔŇA), AQUA (WATER), Butylphenyl methylpropional, HYDROXYCITRONELLAL, ALPHA, ISOMETYL IONONE, BENZYLSALICYLÁT, BENZYLBENZOÁT, GERANIOL, LIMONENE, coumarin, CITRONELLOL, ISOEUGENOL, LINALOOL. '>
Kód:  KPFF935
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8018365070264

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06