Obnoviť stránku

VERSACE Crystal Noir EdP 30 ml

3,0 3 hodnotení
Cenová bomba
37,90 € Ušetríte 11,23 €

VERSACE Crystal Noir EdP 30 ml

Radi by ste si zaobstarali parfumovanú vodu, ktorú už nebudete chcieť vymeniť za inú? VERSACE Crystal Noir EdP 30 ml je vôňa ideálna pre ženy. Základným znakom tejto parfumovanej vody je orientálna prímes, ktorá dodáva hrejivým tónom intenzitu a jedinečnosť. Parfumovaná voda je dotiahnutá k dokonalosti vôňou kvetov, ktorá sa nezaobíde bez arómy jazmínu, pomarančových kvetov, konvaliniek a ďalších. Táto parfumovaná voda bola vytvorená na zimné dni a slávnostnejšie akcie. VERSACE Crystal Noir EdP 30 ml pochádza z Talianska.

Podstatné vlastnosti parfumovanej vody VERSACE Crystal Noir EdP 30 ml

  • Parfumovaná voda prispôsobená ženám
  • Hlavnú vôňu tvorí orientálna
  • Vedľajšia vôňa VERSACE Crystal Noir EdP 30 ml: kvetinová
  • Pôvod v Taliansku
  • Balenie s objemom 30 ml

Informácie o značke VERSACE

Talianske Miláno je miestom, kde došlo v roku 1978 k založeniu značky Versace. Pocit povzbudenia a vášne získate vďaka týmto vôňam s talianskym nádychom. S vôňami Versace nikdy nešliapnete vedľa a ešte umocnia váš pocit maximálneho sebavedomia. U tejto značky nájdete luxusnú kozmetiku, oblečenie, doplnky a taktiež aj nábytok.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Orientálna
Krajina pôvodu Talianske

Objem

Objem 30 ml
Kód:  KPFC2496
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8011003810338

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04