Obnoviť stránku

VERSACE Bright Crystal Absolu EdT Set 290 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

VERSACE Bright Crystal Absolu EdT Set 290 ml

Zamilovali ste si vôňu Versace Bright Crystal? Tak to máte dôvod na radosť! Značka Versace vypočula priania svojich zákazníkov a vytvorila ešte intenzívnejšiu a zmyselnejšiu verziu tejto legendárnej vône – Bright Crystal Absolu. Zvonku rozdiel medzi toaletnými vodami prezradí len sýtejšia farba flakónu. Tá napovedá, že sýtejšia je aj samotná vôňa, ktorá sa v ňom ukrýva. Zostáva aj jedinečné viečko flakónu predstavujúce brúsený drahokam, ktoré odkazuje na šperkárske umenie značky Versace.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady parfumov VERSACE Bright Crystal Absolu EdT Set

  • Darčeková sada parfumov VERSACE Bright Crystal Absolu EdT Set je vhodná pre ženy
  • Voňavka predstavuje intenzívnejšiu verziu obľúbeného parfému Versace Bright Crystal
  • Toaletná voda pre ženy sa vyznačuje ovocnou, kvetinovou vôňou
  • Dámsky parfém je vhodný na celodenné nosenie
  • Darčekovú sadu VERSACE Bright Crystal Absolu EdT Set navrhol parfumár Alberto Morillas

Vlastnosti darčekovej sady parfumov VERSACE Bright Crystal Absolu EdT Set

Versace uvádza ďalší žiarivý šperk, jedinečnú vôňu VERSACE Bright Crystal Absolu EdT. Ide o intenzívnejšiu verziu parfumu Bright Crystal. Rovnaký zostáva aj flakón a viečko, ktoré predstavuje elegantný brúsený drahokam. Len sýtejšia farba prezrádza, že vo fľaštičke nájdete aj sýtejšiu a výraznejšiu vôňu. Toaletná voda VERSACE Bright Crystal Absolu EdT je vhodná najmä na nosenie v lete, ale vďaka vôni letných kvetov ju môžete nosiť aj po celý rok, kedy vám pripomenie teplé letné romantické večery. Dámska vôňa Versace Bright Crystal Absolu je ideálna pre každú ženu. Pristane športovo založeným ženám, ale je výborná aj na nosenie do práce ku kostýmu. Vďaka sýtej a výraznej vôni sa bude parfém hodiť aj na párty či romantickú večeru.

Popis vône VERSACE Bright Crystal Absolu EdT

Pri toaletnej vode Versace vás najskôr pohladia žiarivé tóny yuzu a vzápätí vás osvieži šťava z granátového jablka pretekajúca cez chladivé kocky ľadu. Potom prichádza na rad ušľachtilý koktail zložený z kvetov magnólie, pivonky, maliny a lotosu, spájajúci v sebe priezračnosť s nežnou zmyselnosťou. Vzápätí sa pri toaletnej vode Versace Bright Crystal Absolu rozvíja akord rozkoše zosobnený medovou ambrou, mahagónovým drevom a jemným pižmom.

Sada parfumov obsahuje:
Dámsku toaletnú vodu VERSACE Bright Crystal Absolu EdT 90 ml
Sprchový gél 100 ml
Telové mlieko 100 ml
Kozmetickú tašku

Typ vône:
Ovocná, kvetinová

Hlava:
Yuzu, ľadový akord, granátové jablko

Srdce:
Lotos, malina, pivonka, magnólia

Telo:
Biele pižmo, ambra, mahagón

Zloženie

DENATUROVANÝ ALKOHOL.., PARFUM, AQUA, ETYLHEXYLMETOXYCINAMÁT, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, LINALOOL, CITRONELLOL, ETYLHEXYLSALICYLÁT, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LIMONÉN.


Parametre a špecifikácia

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Ovocná
Vonné zložky Malina, Mošus (pižmo)
Krajina pôvodu Talianske

Objem

Objem 290 ml

DENATUROVANÝ ALKOHOL.., PARFUM, AQUA, ETYLHEXYLMETOXYCINAMÁT, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, LINALOOL, CITRONELLOL, ETYLHEXYLSALICYLÁT, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LIMONÉN.


'>
Kód:  KPFC3253
Produktové číslo:  8011003871223

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13