Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

VERSACE Bright Crystal EdT Set 150 ml

4,9 15 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
56,90 €

VERSACE Bright Crystal EdT Set 150 ml


Darčeková sada Versace Bright Crystal 50 ml obsahuje EDT Versace Bright Crystal, sprchový gél Versace Bright Crystal a telové mlieko Versace Bright Crystal. Nádherná vôňa tejto série poteší každú romantickú ženu. Doprajte si nádhernú, krištáľovo čistú vôňu!

EDT Versace Bright Crystal (50 ml)


Jemná zmyselnosť, krištáľová priezračnosť a trblietavý jas: VERSACE uvádza nový ŽIARIVÝ KRIŠTÁĽ BRIGHT CRYSTAL. Vzácny šperk vycibrenej krásy je plný osviežujúcich kvetinových tónov. Fascinujúca a rozkošná vôňa je určená žene Versace, silnej a sebavedomej, ale zároveň žensky zmyselnej a očarujúcej.
Pri prvom dotyku ju ako hodvábna šatka pohladia žiarivé tóny yuzu a vzápätí ju osvieži šťava z granátového jablka pretekajúca cez chladivé kocky ľadu. Potom prichádza rad na ušľachtilo ženský koktail zložený z kvetov magnólie, pivonky a lotosu spájajúci v sebe priezračnosť s nežnou zmyselnosťou. Vzápätí sa rozvíja akord rozkoše zosobnený rastlinnou ambrou, hrejivým drevom akašu (strom rodiaci kešu oriešky) a pižmom.


Zloženie:
Hlava: ľadový akord, granátové jablko, yuzu
Základ: rastlinná ambra, pižmo, drevo akašu
Srdce: pivonka, magnólia, lotosový kvet

Sprchový gél Versace Bright Crystal (50 ml)


Tento jemný sprchový gél dokonale doplní vôňu, ktorú ste si obľúbili. Nádherná kvetinová vôňa s priezračnosťou krištáľu urobí z kúpeľa perfektnú relaxačnú záležitosť a pokožka bude dlho krásne prevoňaná. Po použití tohto sprchového gélu bude pleť jemná, hydratovaná a prirodzene pružná.
Použitie:
Naneste na mokrú pokožku a jemne napeňte. Dôkladne opláchnite.


Telové mlieko Versace Bright Crystal (50 ml)


Je skvelý doplnok k vôni Versace, ktorú ste si obľúbili. Telové mlieko umocní pôžitok z používania ostatných kozmetických prípravkov z tejto sady. Má príjemnú konzistenciu, ktorá sa dobre nanáša a perfektne vstrebáva. Nezanecháva po použití mastný film. Pokožka bude po jeho použití jemná, pružná a dlho krásne prevoňaná.
Použitie:
Naneste na telo v potrebnom množstve a jemne vmasírujte.



Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Kvetinová
Krajina pôvodu Talianske

Objem

Objem 150 000 ml
Kód:  KPFC405a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8011003824199

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02