Obnoviť stránku

Versace Bright Crystal EdT Set 55 ml

4,8 60 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Versace Bright Crystal EdT Set 55 ml

Darčeková sada Versace Bright Crystal obsahuje EDT Versace Bright Crystal, Sprchový gél Versace Bright Crystal a Telové mlieko Versace Bright Crystal. Vďaka tejto skvelej sade si môžete vyskúšať, či vám vôňa a kozmetické prípravky budú vyhovovať. Ocenia ju aj ženy, ktoré často cestujú a unavuje ich voziť so sebou veľké balenia. Nádherná vôňa tejto sady poteší každú romantickú ženu. Doprajte si krištáľovo čistú vôňu!

EDT Versace Bright Crystal (5 ml)


Jemná zmyselnosť, krištáľová priezračnosť a trblietavý jas: VERSACE uvádza nový ŽIARIVÝ KRIŠTÁĽ BRIGHT CRYSTAL. Vzácny šperk vycibrenej krásy je plný osviežujúcich a chvejivo kvetinových tónov. Fascinujúca a rozkošná vôňa je určená žene Versace, silnej a sebavedomej, ale zároveň žensky zmyselnej a očarujúcej krásky.
Pri prvom dotyku ju ako hodvábna šatka pohladia žiarivé tóny yuzu a vzápätí ju osvieži šťava z granátového jablka pretekajúca cez chladivé kocky ľadu. Potom prichádza rad na ušľachtilo ženský koktail zložený z kvetov magnólie, pivonky a lotosu spájajúci v sebe priezračnosť s nežnou zmyselnosťou. Vzápätí sa rozvíja akord rozkoše zosobnený rastlinnou ambrou, hrejivým akašu drevom (strom rodiaci kešu oriešky) a pižmom.
Zloženie:
Hlava: ľadový akord, granátové jablko, yuzu
Základ: rastlinná ambra, pižmo, drevo akašu
Srdce: pivonka, magnólia, lotosový kvet

Sprchový gél Versace Bright Crystal (25 ml)


Tento jemný sprchový gél dokonale doplní vôňu, ktorú ste si obľúbili. Nádherná kvetinová vôňa s priezračnosťou krištáľu urobí z vášho kúpeľa perfektnú relaxačnú záležitosť a vaša pokožka bude na dlho krásne prevoňaná. Po použití tohto sprchového gélu bude vaša pleť jemná, hydratovaná a prirodzene pružná.
Použitie:
Naneste na mokrú pokožku a jemne napeňte. Dôkladne opláchnite.

Telové mlieko Versace Bright Crystal (25 ml)


Je skvelý doplnok k vôni Versace, ktorú ste si obľúbili. Telové mlieko umocní pôžitok z používania ostatných kozmetických prípravkov z tejto sady. Má príjemnú konzistenciu, ktorá sa dobre nanáša a perfektne vstrebáva. Nezanecháva po použití mastný film. Vaša pokožka bude po jeho použití jemná, pružná a na dlho krásne prevoňaná.
Použitie:
Naneste na telo v potrebnom množstve a jemne vmasírujte.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Kvetinová
Krajina pôvodu Talianske

Objem

Objem 55 ml
Kód:  KPFD836a
Produktové číslo:  8011003994403

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12