Obnoviť stránku

GINO MILANO mwf16-033

GINO MILANO mwf16-033

Trendy darčeková sada GINO MILANO MWF16-033 je uložená do krásnej darčekovej krabičky. Obsahuje hodinky a 7 rôznych náramkov, ktoré spoločne tvoria dokonalý set. Môžete si zvoliť jeden z náramkov alebo si ich nasadiť hneď niekoľko a vytvoriť tak s hodinkami perfektne zladený vzhľad. Hodinky majú analógový ukazovateľ, kovové guľaté puzdro a sú opatrené kvalitným minerálnym sklíčkom odolným proti rozbitiu alebo poškriabaniu. Kúpte si krásnu sadu hodiniek a náramkov pre denné nosenie aj pre slávnostné príležitosti!

Vlastnosti sady Gino Milano MWF16-033

  • Hodinky majú analógový ukazovateľ
  • Súčasťou sady je 7 rôznych náramkov
  • Sada je uložená do darčekovej krabičky

Hodinky a šperky v jednej línii

Darčeková sada Gino Milano MWF16-033 umožňuje ženám bez veľkého premýšľania zladiť hodinky a šperky na druhej ruke do jedného dokonalého celku. Každá žena si môže vybrať jeden alebo hneď aj niekoľko náramkov, ktoré skvele zvýraznia krásu hodiniek. Náramky sú vyrobené z bižutérneho kovu, umelej kože a umelých perál. Podčiarknite svoju ženskú krásu jemne zdobenými hodinkami a náramkami!

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Ciferník a displej

Farba ciferníka Biela, Čierna

Remienok

Farba ramienka Biela
Materiál remienka Koža

Štýl a dizajn

Štýl Elegantné/spoločenské

Typ šperku

Typ šperku Hodinky, Náramok, Darčeková súprava

Materiál

Materiál Všeobecný kov (bižutérny), Syntetická koža
Kód:  KHO10424
Produktové číslo:  3383430213798

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06