Obnoviť stránku

VEET Studené voskové pásiky na citlivú pokožku 12 ks

4,2 27 hodnotení
Super cena
5,80 € Ušetríte 0,54 €

VEET Studené voskové pásiky na citlivú pokožku 12 ks

Veet studené voskové pásky sú ideálnym riešením, ako citlivú pleť zbaviť nežiaducich chĺpkov. Sú účinné už od dĺžky 1,5 mm, takže vaša pleť môže byť stále dokonale hladká a jemná. Ďalšou výhodou je, že dorastajúce chĺpky budú o poznanie redšie a jemnejšie. Použite depilačné pásiky na jednoduchú, šetrnú a účinnú depiláciu aj veľmi krátkych chĺpkov.

Studené voskové pásiky Veet sa ľahko používajú a výsledky depilácie sú dlhotrvajúce. Sú maximálne šetrné k pokožke a starajú sa o ňu vďaka obsahu mandľového oleja a vitamínu E. Vďaka špeciálnemu prúžku Easy Strip je ich použitie jednoduché aj pre začiatočníkov. Sú ideálne pre použitie na nohách, pažiach, oblasti podpazušia a slabín.

Súčasťou balenia sú aj 2 obrúsky Perfect Finish, ktoré z pokožky odstránia prípadné zvyšky vosku a zároveň jej poskytujú upokojenie a následnú starostlivosť.


Kľúčové vlastnosti

  • Dlhotrvajúca metóda odstraňovania chĺpkov
  • Jednoduché a rýchle použitie
  • Vhodné na citlivú pokožku
  • Dorastajúce chĺpky sú jemnejšie a v menšom množstve
  • Priložené obrúsky poskytujú hydratáciu a starostlivosť
  • V balení 12 ks pásikov + 2 ks ošetrujúcich obrúskov
Veet studene voskove pasky 12 ks

Návod na použitie

  1. Zahrejte voskový pásik v dlaniach
  2. Odlepte a priložte na suchú a čistú pleť
  3. Strhnite proti smeru rastu chĺpkov
  4. Odstráňte zvyšky vosku obrúskom Perfect Finish (súčasť balenia)
  5. V prípade potreby použite hydratačný krém

24 hodín vopred vyskúšajte znášanlivosť pokožky na malom a skrytom mieste. Nepoužívajte na poranenú či podráždenú pokožku, alebo v prípade predchádzajúcich negatívnych reakcií na depilačný vosk. Podrobnejšie inštrukcie a upozornenia nájdete na príbalovom letáku vo vnútri balenia.


Zloženie

Voskové pásiky:

Triethylene glycol rosinate, glyceryl rosinate, silica, polyethylene, parfum, penta- tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, Prunus amygdalus dulcis oil, tocopheryl acetate

Ošetrujúce obrúsky:

Paraffinum liquidum, hexyldecyl Stearate, parfum, tocopheryl acetate, citrus aurantium dulcis peel oil, limonene, cedrus atlantica bark oil, pelargonium graveolens flower oil

Zloženie

Voskové pásky: hydrogenated styrene/methyl styrene/indene copolymer, paraffinum liquidum, silica, polyethylene, pentaerythrityl tetra-di-t-butylhydroxyhydrocinnamate, parfum, tocopheryl acetate, prunus amygdalus dulcis oil, linalool, hexyl cinnamal, benzyl salicylate, alpha-isomethyl ionone, CI 77891, CI 77007 Ubrousky: paraffinum liquidum, hexyldecyl stearate, camelina sativa seed oil, argania spinosa kernel oil, parfum, benzyl salicylate, hexyl cinnamal, linalool

Parametre a špecifikácia

Použitie

Typ Pásik
Použitie Nohy
Typ pokožky Citlivá

Vlastnosti

Účinok Upokojujúci
Účinné látky Mandľový olej, Vitamín E
Súčasť balenia Obrúsky

Kusy, objem

Kusov v balení 12 ks
Kód:  DEP014
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5900627027259

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08